banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan “GAYMAKLANDI”..! (4-2)
banner98




Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşma nefes kesti. Ev sahibi DTB, karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde tamamlarken, ikinci devrede sahada karşılıklı goller vardı. Tribünlerde yerini alan futbolseverler tam 6 gol izleyerek keyifli bir akşam geçirdi.



Doğan Türk Birliği’nden Kenan Oshan attığı 2 golle gecede yıldızlaşırken, sarı lacivertlilerin diğer golleri ise Razak ve Ahmet Sönmez’den geldi. Konuk Küçük Kaymaklı’nın gollerini penaltıdan Uğur ve Massa kaydetti.


Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Mehmet Malek, İsfendiyar Açıksöz, Zekai Töre, Mustafa Öztugay

Doğan Türk Birliği: Ozan, Ahmet Sönmez, Hasan Kanlı, Emek, Koral, Quincy, Selim(87’Ahmet Çağer), Kenan(90’Ceylan), Razak, Aydın(76’Raheem), Ahmet Coşkun

Küçük Kaymaklı: Ali Duvarcı, Bahadır(46’Musa), Turgut, Berkem(72’Tuğrul), Çağrı, Mamut, Uğur, Mustafa Yaşınses(78’Remzi), Remzi, Hüseyin Sadıklar, Massa

Goller: 3’Razak, 35’Ahmet Sönmez, 54’ ve 74’Kenan Oshan (DTB), 46’Uğur Gök (P), 59’Massa (K.Kaymaklı)


Maçtan Notlar

2.dakikada Kenan’ın kullandığı köşe atışında Hasan Kanlı’nın kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti



3.dakikada Kenan’ın içeriye gönderdiği topta Ahmet Coşkun vurdu, Ali Duvarcı topu önledi, dönen topu iyi takip eden Razak skoru 1-0’a getirdi.



17.dakikada soldan gelişen KK atağında Hüseyin Sadıklar’ın pasında Mustafa Yaşınses’in vuruşunda top adeta direği sıyırarak dışarıya gitti.



35.dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Emek’in kullandığı serbest atışta Ahmet Sönmez’in vuruşunu kaleci Ali Duvarcı kolay pozisyonda engelleyemeyince skor 2-0 oldu. İlk devreyi DTB 2-0 önde tamamladı.



46.dakikada sağdan gelişen Kaymaklı atağında yapılan ortada top DTB savunmasının eline çarpınca orta hakem Mehmet Malek penaltı noktasını gösterdi. Uğur Gök topu filelere göndererek skoru 2-1’e getirdi.



54.dakikada Koral’ın Razak’a güzel pasında yabancı oyuncu topu içeriye kesti, gelen topa Kenan tek vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve skoru 3-1’e getirdi.



59.dakikada Küçük Kaymaklı’nın yabancı futbolcusu Geofrey Massa, Berkem’in uzun pasında ve kaleci Ozan’ın durakladığı pozisyonda kafa ile topu filelere göndererek yeniden farkı 1’e indirdi (3-2).



63.dakikada Kenan’ın içeriye çevirdiği topta Aydın’ın vuruşu üst direğe vurdu daha sonra top yere vurdu. Topun içeriye geçip geçmediği tartışılırken, devam kararı verildi.



67.dakikada gelişen KK atağında top Çağrı’nın önünde kaldı, Çağrı sert vurdu ancak topu dışarıya gönderdi.



74.dakikada ani gelişen DTB atağında Selim, boş durumdaki takım arkadaşı Kenan’a adeta al ve at dedi, Kenan da bu ikramı geri çevirmedi ve düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 4-2’ye getirdi.



Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Doğan Türk Birliği, konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 4-2 mağlup ederek ligde 3 puanla tanıştı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75