banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan Devam, Forest Tamam..! (1-3)
banner98

 





YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı, Ahmet Özkurtuluş, Zekai Töre

KÜÇÜK KAYMAKLI: Ali, Berkem, Mehmet, Turgut Kaan, Yusuf, Bayram (DK 45Efe), Franck (DK 80 Yağış), Arsene (DK 89 Tuğrul), Konan, Uğur, Hüseyin.

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan, Hasan (DK 88 Ahmet Saygı), Ahmet Sönmez, Koral, Emek, Rahem, Aydın (DK 90 Ceylan), Pambue (DK 73 Ahmet Coşkun), Okofor, Kenan, Selim.

GOLLER: DK 8 Uğur (Küçük Kaymaklı). DK 44 Selim, DK68 Kenan, DK 82 Ahmet Coşkun (Doğan Türk Birliği).

KIRMIZI KART: DK 45 Ali Duvarcı(Küçük Kaymaklı).

 

8.DK: Gelişen Küçük Kaymaklı atağında Doğan Türk Birliği ceza alanı içerisinde Koral’ın Uğur’a yaptığı hareket sonrası ev sahibi takım penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Uğur kaleci Ozan’a takılsa da dönen topu filelere göndererek takımını öne geçiren isim oldu.1-0

16.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Uğur’un pasında savunmanın az adamla yakalandığı pozisyonda Konan’ın vuruşunu Rahem önleyen isim oldu.

30.DK: Doğan Türk Birliği takımının gelişen atağında sağ kanattan ceza alanına gelen topa Okafor’un yaptığı kafa vuruşunda Ali topu kornere çelmeyi başardı.

35.DK: Yeni bir Küçük Kaymaklı atağında ceza alanı içerisinde Luboya’nın vuruşu direğin az farkla yanından auta gitti.

44.DK: Sol kanattan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Koral’ın güzel ortasında Selim takımının eşitlik golünü atan isim oldu.1-1

Bu golden sonra saha karıştı. Gol öncesi Berkem'e faul yapıldığı ancak Fehim Dayı'nın devam demesi ile yerde kalan oyuncu olmasına rağmen DTB'nin atağa devam edip gol atmasına sinir olan kaleci Ali Duvarcı kalesini terk ederek DTB yedek kulübesine koşarak sevinen sarı lacivertli oyunculara laflar söylemeye başladı. Büyüyen olaylara teknik adamlarda karıştı.



Fehim Dayı önce 2 yönetici ve 2 takımın yardımcı antrenörlerini saha dışına gönderirken Ali Duvarcı'ya sarı kart verdi. Bu karara sinir olan Caner hoca sahaya girip itirazlarına devam edince o da saha dışına gönderildi. Bu dakikada rakiple dalaşmaya devam eden KK kalecisi Ali Duvarcı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 



53.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Okafor’un sert ve düzgün vuruşu direğin az farkla üzerinden auta gitti.

59.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Kenan’ın ceza alanı içerisine yakaladığı pozisyonu son anda Hüseyin önledi.

60.DK: Bu kez Pambue’nin Doğan Türk Birliği adına geliştirdiği pozisyonda yaptığı vuruş yerden sekip kale önünde dışarıya gitti.

64.DK: Okafor ile gelişen Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun vuruşunu önce Mehmet kaygısız sonrasında kaleci önledi.


68.DK: Çabuk gelişen Doğan Türk Birliği atağında Kenan yaptığı güzel vuruşu sonrası takımını öne geçiren isim oldu.1-2

76.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında ceza alanı dışından Konan’ın sert vuruşunu kaleci Ozan önlemeyi başardı.

79.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Selim’in ara pası ile buluşan Okafor’un yaptığı vuruş direğin üzerinden az farkla auta gitti.

82.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Aydın’ın ortasında Ahmet Coşkun farkı ikiye çıkaran isim oldu.1-3

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Doğan Türk Birliği deplasmanda 3 golle 3 puanın sahibi oldu.



Fotolar : Özgür Göksel

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75