banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Gökhana 17 Maç Ceza..! Transferde 216 İmza..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan, Bağcıl’ı 3 golle uğurladı…!(0-3)
banner98

 






Yer: Bostancı Yakup Özorun Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Halil Erdem, Necmi Bulut, Osman Özpaşa

Bostancı Bağcıl: Ufuk, Fikri, Zihni (’58 Zeki), Stelios, Bilal (’20 Erencan), Bahri, Cahit, Raif (’68 Cemil), Muhammed, Joseph, Abdou

Doğan Türk Birliği: Ozan (’80 Okyanus), Mehmet (’76 Ahmet Sönmez), Koral, Emin, Salih, Tunahan, Aydın (’46 Ali Savaşan), Kenan, Ahmet Saygı, Ahmet Coşkun, Selim

Goller:  Selim Saygı (’50), Salih Güvensoy (’58, ’75)-DTB

 

Maçtan önemli anlar:

 

1.dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında Salih Güvensoy’un sol çizgiye inerek yaptığı orta kaleci Ufuk’u da aşıp outa gitti.

 6. dakikada Bağcıl’lı Joseph bomboş durumda kaleci Ozan’la karşı karşıya kaldı ancak topa vuramadı ve  top kaleci Ozan’da kaldı.

 18. dakikada Raif’in ara pasıyla sağ çaprazdan kaleci Ozan’la karşı karşıya kalan Joseph’in vuruşunu kaleci Ozan önledi.


 27. dakikada gelişen konuk ekip atağında Kenan, soldan yaptığı ortada Ahmet’in vuruşunu kaleci Ufuk mükemmel bir refleksle önledi.

 30. dakikada zeminin azizliği sonucu Ozan’ın kendisine verilen geri pasta yaptığı vuruş kısa düştü, topu önünde bulan Abdou yavaş ve yumuşak bir vuruş yapınca kaleci zorlanmadan topu aldı.

 50. dakikada konuk ekip golü buldu. Bu dakikada güzel bir kontrolle topu önüne alan Selim Saygı yaklaşık 25 metreden sert bir vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu. (0-1)


 58. dakikada Kenan  ceza sahası  içerisine dalıp 2-3 Bağcıl’lı savunmacıyı eksilttikten sonra kaleyi karşısına aldı ancak topu uygun durumdaki Salih’e çevirdi ve Salih’de topu boş kaleye gönderdi. (0-2)

 66. dakikada Muhammed’in düşürülmesi sonrası kazanılan serbest vuruşta kaleye yaklaşık 20 metre uzaklıktan atışı kullanan Bahri’nin güzel vuruşunu Ozan çataldan aldı.

 70. dakikada Salih’in sol  çizgiye inip yaptığı ortada Selim’in yakın mesafeden yaptığı vuruşu Ufuk kurtardı.


 72. dakikada gelişen Bağcıl atağında Joseph’in pasıyla kaleci Ozan’la karşı karşıya kalan Abdou cılız ve zayıf bir vuruşla topu kalecinin üzerine vurdu.

 75. dakikada Salih Güvensoy 18 çizgisi dışından yaptığı mükemmel kesme vuruş ağlarla buluştu ve oyuncu kendisinin 2, takımının 3. Golünü kaydederken maçın da skorunu tahin etmiş oldu. (0-3)

 

HABER VE FOTOLAR: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75