banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Doğan Abohor’da Şen..! (1-2)
banner98

2019-2020 Sezonu’nun başlamasına az bir süre kalırken takımlar hazırlık maçlarına devam ediyorlar. Bugün Cihangir’de Cihangir ile Doğan Türk Birliği takımları karşı karşıya gelirken karşılaşmada kazanan taraf konuk takım oldu.

Karşılaşmanın her iki yarısında da üstün bir futbol sergileyen Doğan Türk Birliği Aydın ve yabancı transferlerinden West’in kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. İlk yarıda her iki takımın birer şutu direkten dönerken devrenin sonlarına doğru Billy’nin soldan götürüp ortaya çıkardığı topu Aydın kale önünde ağlara gönderdi ve devre Doğan Türk Birliği’nin 1-0 üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda oyundaki baskısını daha fazla artıran Doğan Türk Birliği henüz devrenin başında West’in şık golü ile farkı ikiye çıkardı.

Özellikle orta sahada pek bir varlık gösteremeyen Cihangir takımı ikinci devre adeta oyunun kontrolünü rakibine teslim etti. Karşılaşmanın son bölümlerinde Luca’nın ayağından bulduğu golle Cihangir farkı bire indirse de maçı beraberliğe getirecek golü kaydedemeyince karşılaşma Doğan Türk Birliği’nin üstünlüğünde sona erdi. Doğan Türk Birliği’nde özellikle Billy ve West’in performansları göz doldurdu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Doğan Abohorda Şen.. (12)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75