banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dizdarlı’dan Rest..!
banner98

Çetinkaya Spor Kulübü önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan rallide reklam gelirlerinden pay istiyor. Kulüp Başkanı Bülent Dizdarlı parkurun yer aldığı Taksim Sahası’nın kendilerine ait olduğunu ve ayrıca kulüp binasının bulunduğu burcun ise üyelerden dışında herkese kapalı olduğunu ifade ederek, reklam gelirlerinden pay verilmemesi durumunda mahkemeden ara emri almaya çalışacaklarını dile getirdi.

Dizdarlı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle: “Gelen hafta sonu yapılacak olan rallide Çetinkaya’nın hakları verilmezse ara emri almaya çalışacağız. Bunu başaramazsak kulübe girilmesine ve burçların kullanılmasına engel olacağız. Taksim Sahası bizim mülkümüzdedir. Bizden izin alınmamıştır. Kulüp binamızın bulunduğu burç ise üye dışında herkese kapalıdır. Reklam gelirlerinden pay istiyoruz. Ya bu parayı alırız ya da bu işi yaptırmamak için elimizden geleni yaparız. En geç Salı gününe kadar bekleriz sonra mahkemeye başvururuz. Bunu başaramazsak kulüp bina ve bahçemizi girişe engelleriz.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dizdarlıdan Rest..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75