banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dizdarlı; ‘’Şu An İçin Hayır, Günü Gelince Bakacağız’’
banner98

Çetinkaya Başkanı Başhekim Dr.Bülent Dizdarlı’nın açıklamaları şu şekilde; ‘’Serkan bizim kaptanımız. Dün bana kendisine bir röportaj talebinin olduğunu ileterek izin istedi. Ben de kendisine her bireyin özellikle sağlık konusunda özgür olduğunu, futbolcuların köle olmadığını ve eğer isterse takım arkadaşlarının da fikrini alıp açıklama yapma konusunda serbest olduğunu söyledim. Serkan da bunun üzerine arkadaşlarıyla konuşarak basın açıklaması yaptı.

Sağlık ve bilim kurulu bir karar alacak. Eğer şartlar uygunsa çıkar oynarız. Eğer şartlar uygun değilse ve sağlığımızı etkileyecek durumduysa takımımızı çekeriz. Genel kurul yaparım. İstifa ederim. Devam ettirmek isteyen başkası olursa, gelir, alır ve devam eder. Ben Çetinkaya’nın kaderini tek başıma belirleyecek olan kişi değilim. Ancak camia oynamama konusunda yanımda olursa o zaman sahaya çıkmayız. Küme düşeceksek de düşeriz. Sonuçta dünyanın sonu değil.

Dünya Sağlık Örgütü, UEFA’yı tüm spor organizasyonlarını 2021’e kadar ertelemesi yönünde uyardı. Durum çok ciddidir. Her şeyden önce ben bir hekimim. Ben halen daha ilk söylediğim pozisyondayım. Şu an 4 Mayıs’ta antrenmanların başlama onayı verilse, ben takımımı sahaya indirmem. Çünkü ne pandemi hastanesi, ne yoğun bakım grupları ne de diğer hazırlıklar tamam değil. Şu an için açık ve net spora hayır diyorum. Futbol Federasyonu kararını aldığı zaman, oturup değerlendiririz. Beni ilgilendiren, sporun yeniden başlama kararının verildiği gün ülkemizin durumudur. Ama şu an için cevabım hayır’’

‘’Sıcak hava konusunda spor hekimlerine danışılmalı’’

Başkan Bülent Dizdarlı, hava sıcaklığının da sporla bağlantılı olduğu sorusuna ise ‘’Bu ülkenin çok başarılı spor hekimleri vardır. Maçların oynanacağı zaman bu konuları spor hekimleri ile konuşmak lazım. Hava sıcaklığının durumu sporcu sağlığını nasıl etkiler? Ne yapılmalı? vs. İnsan fizyolojisinin o sıcakları kaldırıp kaldırmayacağını en iyi spor hekimleri bilecektir. Temmuzda 40 derece sıcakta maç yapmak çok da kolay değil diye düşünüyorum. Tüm bunları hekimlerle konuşup değerlendirmek gerekir’’ şeklinde konuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75