banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dizdarlı: “BU ŞARTLARDA TAKIMI SAHAYA ÇIKARMAM” “YETKİ VERİLMEZSE İSTİFA EDECEĞİM”
banner98

Covid 19 sürecinin başından itibaren Çetinkaya takımını asla bu şartlarda sahaya çıkarmayacağını söyleyen Çetinkaya Başkanı Bülent Dizdarlı, 30 Mayıs’ta genel kurula gitme kararı almasının ardından sitemize demeç verdi.
Çetinkaya Başkanı Bülent Dizdarlı yaptığı açıklamada ilk günden beri sporcularımı asla bu tehdittin içine sokmayacağımı söyledim ve halen aynı noktadayım dedi.
Sporcular idman yapıyorsa bu benim bilgim dışındadır ve düşüncemi asla değiştirmez. Bu pandemi sorunu olmasa bile sporcularımın bu sıcaklarda haftada 2 kez maç yapmalarına da gönlüm razı değildir ve çocuklarımı ezdirmem dedi.

Genel Kuruldan Takımı Çekme Yetkisi İsteyecem, Vermezlerse İstifa Edeceğim

Çetinkaya Başkanı Dizdarlı, pandemi sürecinin durağan geçmesine rağmen tehditin son bulmadığını ve ayrıca böyle sıcaklarda futbolcularının asla sahaya çıkmasına gönlünün razı olmadığını ve 30 Mayıs’taki genel kurulda eğer maçlar oynanacaksa takımın sahaya çıkmaması konusunda yetki isteyeceğim. Eğer Genel Kurul Yetki vermezse istifa edeceğim ve isteyen gelsin Çetinkaya Başkanı olsun dedi.

MTG Şampiyonluğu Hak Etti

Çetinkaya Başkanı Dizdarlı, MTG’nin bu sezon Şampiyonluğu hak ettiğini söyledi ve KTFF’nin MTG’yi Şampiyon ilan etmesine itirazları olmadığını, bunun dışındaki tüm senaryoları kabul etmeyeceklerini ifade etti.

Bu Dönemde Futbol’a para aktarılması kabul edilemez

Çetinkaya Başkanı Bülent Dizdarlı, külüplerin Devletten beklediği katkı payı için ise, maaşlardan kesinti yapıldığı, insanların aç olduğu ve Devletin 1500 TL katkı verdiği, Pandemi Hastanesinin olmadığı bir süreçte, hiçbir ekonomik değeri olamayan Futbola para aktarılması kabul edilecek bir durum değil dedi.

Haber: Tahir Topaloğlu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75