banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dizdarlı; “Ben Aynı Noktadayım, Ligler Oynanmamalı”
banner98

Dizdarlı, fikirlerinde bir değişiklik olmadığını ve halen ülkede futbol oynanmasının risk olduğunu belirterek “Şartlar değişmedi ve aynıdır. O dönemki fikrim neyse bugün de aynı fikirdeyim” dedi.

Dizdarlı, yaşananlardan dolayı ülke futbolundan soğuduğunu belirterek “artık ülke futboluyla ilgilenmiyorum. Futboldan soğudum. Türkiye ligleriyle bile ilgilenmiyorum. Avrupa’dan futbol izliyorum” dedi.

Bülent Dizdarlı, ülkede vakaların olduğu bir dönemde futbol oynamanın çok lüks olduğunu kaydederek “bu aşamada futbol oynatılması doğru değil. Ülke salgın ile boğuşurken sağlık imkanları belirli bir durumdayken, bunu riske atıp futbol oynamak veya oynatmak yanlıştır” dedi.

Dizdarlı, daha önceki dönemde yaptığı uyarılarla ilgili olarak “Uyarım sadece Covid yönünden değildi. O dönem kısa sürede hazırlanamayacakları yönündeydi. Birçok futbolcu sakatlandı” dedi.

Bülent Dİzdarlı, o dönem Hasan Sertoğlu’nun kendisini eleştirdiğini ancak bugün aynı noktada buluştuklarını söyleyerek “işin ilginç tarafı o zamanlar futbolu oynatmak için söylediklerimi kulak arkası eden federasyon başkanı şimdi, o zaman yazdıklarımı copy paste yaparak oynanmama yönünde kullanıyor. Ama ben yine aynı noktadayım” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75