banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Disiplin Kurulu ceza yağdırdı..!
banner98

 






1. 09/04/2016 tarihinde Serdarlı 14 Ağustos stadında oynanan Akova -Boğaziçi K-Pet 2.lig müsabakasında; müsabaka hakemine ağır hakaret ve küfürler sarf ettiğinden yedek kulübesinden ihraç edildikten sonra 4. hakeme tükürdüğü raporlardan tespit edilen Boğaziçi futbolcusu Ümit Koçero’ya toplam10 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oy birliği ile;

İkinci ihtar sebebi ile oyundan ihraç edilmesine müteakip rakip takım futbolcusunu boğazını sıkmak suretiyle darp ettiği ve saldırgan davranışlarına maçtan sonrada devam ettiği raporlardan tespit edilen Boğaziçi futbolcusu Ali Okur’a 7 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verilmiştir.

2. 10/04/2016 tarihinde Güzelyurt sentetik sahada oynanan BYSK- B.Bağcıl A2 Süper lig müsabakasında müsabaka hakemine fiili müdahalede bulundukları nedeni ile oyundan ihraç edildikleri tespit edilen BYSK futbolcuları Ahmet Gülbaş ve Can Gülbaş’a 7’şer resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

3. 09/04/2016 tarihinde Çatalköy Nihat Bağcıer stadında oynanan Düzkaya -Hamitköy A2 1.lig müsabakasında 2 ihtar nedeni ile oyundan ihraç edilmesine müteakip müsabaka hakemine fiili müdahalede bulunduğu raporlardan tespit edilen Hamitköy futbolcusu Mert Ateş’e toplam 7 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

4. 09/04/2016 tarihinde Görneç Üç Şehitler stadında oynanan Görneç– Dumlupınar K-Pet 1.Lig müsabakasında Görneç tarafından sunulan maç varakasında, KTFF 2015-2016 1.lig statüsünün 2. maddesinin 2.fıkrasına aykırılık tespit edildiğinden ve/veya müsabaka isim listesinde yer alması gereken 21 yaş altı 3 futbolcudan birinin eksik olduğu görüldüğünden Görneç’e 1,750.-TL tutarında para cezası verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

5. 09/04/2016 tarihinde Serdarlı 14 Ağustos stadında oynanan Akova-Boğaziçi A2 müsabakasında Boğaziçi takım kadrosunun sahada bulunması gereken minimum futbolcu ve/veya oyuncu sayısının altına düştüğü raporlardan tespit edildiğinden Boğaziçi A2 takımının müsabaka talimatı 24. Maddesinin a fıkrası uyarınca hükmen mağlup sayılmasına ve keza ayni talimatın 25. maddesinin 4 fıkrası gereğince de müsabakanın tatil edildiği esnada Akova’nIn 3 ten fazla attığı gollerin (6-0) geçerli kabul edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

6. 09/04/2016 tarihinde Beylerbeyi Ali Özsoy stadında oynanan Tatlısu -Vadili K-Pet 2. Lig müsabakasında hakemlere yönelik ağır hakaret ve küfürleri nedeni ile yedek kulübesinden ihraç edilen Vadili yöneticisi Abdurrahman Burhan’a 45 gün süre ile hak mahrumiyeti cezası verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZALI OLAN FUTBOLCULAR

 

SÜLEYMEN TÜRKER

TÜRKMENKÖY

AHMET DÖLEK

DUMLUPINAR

ÇAĞRI SARPOĞLU

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ

AHMET ULUHAN

LEFKE

MUSTAFA İNANÇ

TÜRK OCAĞI

MUSTAFA KÖLELİ

MARAŞ

MUSTAFA KERMEOĞLU

GÖÇMENKÖY

BERKEM NURDAL

KÜÇÜK KAYMAKLI

HÜSEYİN TOSUN

GÖNYELİ

FIRAT ŞANVERDİ

DEĞİRMENLİK

SEYFİ DEMİR

İSKELE TRABZON

ERTAN BULUT

CİHANGİR

CAN  ÖZSOY

MORMENEKŞE

GENÇALİ KUMAŞ

DEĞİRMENLİK

MEHMET BARKINAY

GÖNYELİ

KAYHAN BULUT

BOĞAZİÇİ

İSKENDER YENİÇERİ

TÜRKMENKÖY

RIDVAN  DOYMAZ

DUMLUPINAR

MUSTAFA KOÇER

ALSANCAK YEŞİLOVA

BAKİ  AŞCIBAŞI

YENİ BOĞAZİÇİ

ARDAHAN ORBAY

HAMİTKÖY

YAŞAR DOĞU

HAMİTKÖY

MURAT BOLATTAN

BOĞAZİÇİ

KADİR ÜNVEREN

GÖNYELİ

HAKAN ELEK

TATLISU

KAZIM BAKICI

DÜZKAYA

KIRMIZI KARTLAR

K-Pet Süper Lig

 

 

 

 

 

BOSTANCI BAĞCIL

ZİHNİ TEMELCİ

1 Maç

 

YENİCAMİ

ÜNAL KAYA

1 Maç

 

BİNATLI

REMZİ DALGIÇ

1 Maç

 

CİHANGİR

HÜSEYİN AYTAÇ KARAVEZİRLER

1 Maç

 

TURGAY  SÜTCÜOĞLULARI

1 Maç

 

MORMENEKŞE

ZÜBEYİR ERTOPRAK

1 Maç

 

MUSTAFA OGUR

3 Maç

 

HAMİTKÖY

SALİH ADAKAN

1 Maç

 

BAF ÜLKÜ YURDU

BİLAL  CEYLAN

3 Maç

 

HAMİTKÖY

HÜSEYİN YILDIZ

3 Maç

 

LAPTA

İRFAN KARATAŞ

1 Maç

 

BOĞAZİÇİ

KEMAL YAZICI

2 Maç

 

İSKELE TRABZON

MEHMET TURGUT

1 Maç

 

VADİLİ

UĞUR ALPARSLAN

1 Maç

 

ÇANAKKALE

OĞUZHAN GÜDER

1 Maç

 

A.YEŞİLOVA

ALİ KAYA

1 Maç

 

BİNATLI YSK

SUHAT ALTINIŞIK

       1 Maç

 

GAÜ ÇETİNKAYA

SÜLEYMAN YEMEN

       2 Maç

 

ESENTEPE

GÖKHAN  KİM

       1 Maç

 

BOĞAZİÇİ

Ş.DAMCIOĞLU

       1 Maç

 

DOĞANCI

HASAN TECEN

       1 Maç

 

TÜRKMENKÖY

KAAN ERTUĞ

       2 Maç

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75