banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Atakaş HataysporGalatasaray Maçının Hakemi Değişti.. Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dinopeter; "Yurt Dışından 2-3 Takımla Görüşüyorum"
banner98

5 yıl önce ülkemize gelen ve 6 ay Türk Ocağı'nda forma giydikten sonra ülkeden ayrılan, daha sonra yeniden bir devre sarı siyahlı formayı giyen ve yüksek bir bedelle Mağusa Türk Gücü'ne transfer olan Dinopeter Airaodion, dün gece Arena Spor Kolik'in Futbol Arena programına konuk olurken, önemli açıklamalarda bulundu ve sezon sonunda ayrılacağının sinyalini verdi.

Program sunucusu Hasan Topaloğlu'nun başarılı isme futbol hayatının geleceği adına sorusu üzerine konuşan Dinopeter, "Şimdiden yurt dışından birçok ekip beni istiyor. Kesinlikle şansımı denemek istiyorum ve kendim için en iyisini seçmek istiyorum" dedi.

Şu an için 2 3 kulübün temas kurduğunu bunlardan mutlak 1 tanesini değerlendirmeyi düşündüğünü belirten yıldız oyuncu MTG’de çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

MTG Başkanı Koral Bozkurt ise Dinopeter'in Adanaspor'dan MTG'ye dönme sebebini ise sevgi olarak yorumladı ve yeni sezonda iyi bir yerden teklif gelirse gitmesi için bizde yardımcı olacağız dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75