banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dillirolar Finalde...! (1-2)
banner98

Hakemler: Ferhat Tuna, Halil Erdem Canlıoğlu, Serkan Başkaya

Yeni Rrenköy: Zeki, Murat, Nihat, Bayram, Mehmet, Barış, Boran, Malik, Bavver, Ekrem, Ersan

Karadeniz 61: Ümit, Olgun, Murat, Engin, Mehmet, Ekrem, Nurettin, Ömer, Koray, Ogün, Anıl

5.dakika’da Yeni Erenköy takımından Bavver’in kafa vuruşu kaleci Ümit’te kaldı.

19. dakika’da Bordo Mavili takımdan Anıl sağ kanattan topu sürükleyip sıfıra indi ve sert bir şut gönderdi kaleci Zeki güzel çıkardı.

25. dakika’da Mehmet Turgut sağ kanattan gelen topa güzel bir vole vurdu Yeni Erenköy kalecisi Zeki ayni güzellikte topu cıkardı.

36. dakika’da Yeni Erenköy’ün etkili ismi Ekrem Civisilli dönen topa güzel bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

42. dakika’da Kaplıca ekibi sol taraftan köşe vuruşu kullandı, topa yükselen Mehmet Turgut çok sert ve köşeye vurdu kaleci Zeki gole izin vermedi.

ilk devre 1-0 Yeni Erenköy üstünlüğü ile geçilirken ikinci devrenin hemen başında 47. Dakika’da ani gelişen Karadeniz 61 atağında kaleci Zeki’nin üzerinden aşırılan topa koşan Mehmet Turgut kalecinin dirseğine mağruz kaldığı gerekçesi ile hakem Ferhat Tuna penaltı noktasını gösterirken kaleci Zeki’yi de kırmızı kart ile cezalandırdı ve Yeni Erenköy 10 kişi kaldı. Topun başına geçen Ogün Dursun topu üstten dışarıya gönderdi ve gol fırsatından yararlanamadı.

52. dakika’da Yeni Erenköy’den Mehmet Biricik orta sahaya yakın bir noktadan çok uzak bir şut çekti havadan gelen topu kontrol edemeyip elinden kaçıran Ümit Koçero topu kendi ağlarına gönderdi ve skor 2-0 oldu.

59. dakika’da Karadeniz 61 takımının tecrübeli oyuncusu Ümit genç sağ taraftan atağı başlattı ve rakiplerini birer birer geçerek orta yaptı topu önünde bulan Mehmet Turgut sert ve düzgün bir vuruşla farkı bire indirdi 2-1.

75. dakika’da Yeni Erenköy’den Malik kendi topuna hareketlendi ve ceza sahasına girerek güzel bir vuruş yaptı top az farkla dışarı gitti.

90+2. Dakika’da Yeni Erenköy takımından Murat rakiplerini çalımladıktan sonra kaleci Ümit’i da çalımlayarak boş kaleye vurdu top direkten dışarıya gitti ve böylece Yeni Erenköy maçı 2-1 kazanarak finale kaldı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Dillirolar Finalde... (12)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75