banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Devecioğlu ‘’Uygun Zaman Geldiğinde İzin Verilsin’’
banner98

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, bugün BRT’de gerçekleştirilen Spor Gündemi adlı programa telefon bağlantısından katılarak açıklamalarda bulundu.

Devecioğlu, katıldığı televizyon programında futbolcuların motivasyonunun ve performansının düştüğüne dikkat çekerek Almanya'da antrenmanların mesafe koruyarak yapıldığına vurgu yaptı.

Devecioğlu, gerekli önlemlerin ve hijyen kurallarının uygulanarak, uygun zaman geldiğinde ülkemizde de temas edilmeden antrenman yapılmasına izin verilmesini önerdi.

Sedat Devecioğlu, en azından futbolcuların gerekli çalışmayı teknik direktör ve hocalar kontrolünden yapacağına dikkat çekerek, hem motivasyon, hem de performans bakımından başlaması muhtemel ligler için futbolcuların daha hazır durumda olacağına vurgu yaptı

Ligin Eylül ayında devam etme ihtimali bana göre sakıncalıdır. Lig daha erken bitirilmelidir. Kulüplerin önerileri alınmalıdır. Yabancı konusunda ise acele etmeyelim. Bu ülke hepsini yaşadı. Eğer üniversitelere yabancı öğrenci gelecekse oyuncu da gelebilir’’ .

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75