banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Devecioğlu, Takımıma Güveniyorum..!
banner98

Lefke ile oynadıkları karşılaşmanın çok zorlu bir viraj olduğunu ve Karadağ’da oynamamanın da avantajını kullanarak güzel bir galibiyete imza attıklarını belirten Devecioğlu, artık bu maçı geride bıraktıklarını ve yarın karşılaşacakları Doğan Türk Birliği maçına odaklandıklarının altını çizdi.

Takımdaki havanın çok iyi olduğunu ve kenetlendiklerini belirten Devecioğlu, rakiplerinin çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ve belki de zirve yarışındaki son kozunu oynayacaklarını, tüm güçleriyle maça asılacaklarını bildiğini vurgulayan başarılı teknik adam, kendi takımına güvendiğini ve bu karşılaşmadan da galip geleceklerine inandığını söyledi.

Ligin başından beri tartışılan ve özellikle ligin 2. devresinin başındaki birkaç maçtan sonra gereğinden fazla güvenildiğini düşünerek spor otoritelerinin bazılarının eleştirdiği Kenneth konusunda ise güveninde haklı çıktığını ve eleştirenlerin gözlerini kapayıp sadece Gençlik Gücü karşılaşmasını hatırlamalarının yeterli olduğunu söyledi.

Hascan’ın yakaladığı çıkışın takım adına çok önemli olduğunu, orta alanda oyun kurmak ve skora katkıda bulunma konularında gayet verimli işler yaptığını, böyle devam etmesini umduğunu belirterek sözlerine son verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75