banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Devecioğlu; ‘’Hata yapmak istemiyoruz’’
banner98
 



          Senelerden sonra Süper Lig’e yükselmesine sayılı günler kalan Mağusa temsilcisi Dumlupınar’da gözler yarın oynanacak olan Görneç karşılaşmasına çevrildi. Ligde zor günler yaşayan ve mutlak galibiyet isteyen Görneç’e konuk olacak olan Dumlupınar’ın başarılı teknik adamı Sedat Devecioğlu bu önemli karşılaşma öncesi spor sitemize açıklamalarda bulundu.

‘’Hata yapmak istemiyoruz’’

Görneç karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu, ‘’Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibin motivasyonu bu karşılaşmada çok yüksek olacak. Görneç karşılaşmasını çok ciddiye alıyoruz ve 3 antrenmanla hazırlanıyoruz. Ender cezalı olmasından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Takımdaki hava çok iyi durumda. Son haftalarda hata yapmak istemiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75