banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Devecioğlu; Bu Yılki Şampiyonluk Daha Anlamlı..!
banner98

Devecioğlu, geçtiğimiz sezon ile bu sezon arasındaki farkı değerlendirirken, istikrarsız bir başlangıç yaptıklarını ve geçtiğimiz yıla göre daha genç bir kadro ile mücadele ettiklerini söyledi.

İlk haftalarda alınan istikrarsız sonuçların düzelmesi halinde ikinci sezon yeniden şampiyon olacaklarına inandığını kaydeden Devecioğlu Yeşilova ve Yalova ile deplasmanda oynadıkları maçların dönüm maçları olduğunu söyledi.

Futbolcularının sergilediği performanstan son derece memnun olduğunu söyleyen Sedat Devecioğlu, her zaman için yanlarında duran başkan ve yönetimin de bu başarıda payının çok yüksek olduğunu kaydetti.

Şampiyonluğun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Sedat Devecioğlu, kendileri ile birlikte ligde mücadele eden diğer takımlara da teşekkür etti.

Devecioğlu bu yılki şampiyonluğun geçen yıldan daha anlamlı olduğunu gençleştirilen kadronun bu başarıya imza attığını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75