banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Derbide Forest ‘’YAK’’tı..! (1-0)
banner98

 





Yer : Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler : Osman Özpaşa, Sertan Alkın, Ferhat Tuna, Mustafa Öztugay

Küçük Kaymaklı : Hasan, Mehmet Kaygısız, Neval (90’Tuğrul), Bahadır, Bayram, Ali Akbulut, Petrov, Ahmet Zaifoğlu, Remzi (90’Şevket), İbrahim Çıdamlı (87’Mustafa Arnavut), Zokou

Yenicami : Yusuf, Hüseyin Sadıklar, Bünyamin (61’Mahmut), Erbay, Hascan, Zihni, Ünal, Musa, Orji, Mehmet Altın (61’Ousmane), Halil Turan

Sarı Kartlar : 10’Mehmet Kaygısız, 55’Bahadır Göçben, 85’Remzi Betmezoğlu, 90’Ali Akbulut(KK), 90’Mahmut Amasyalı(YAK)

Goller : 14’Samuel Zokou(Küçük Kaymaklı)



Lefkoşa derbisinde Küçük Kaymaklı, ezeli rakibi Yenicami’yi 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Küçük Kaymaklı’ya galibiyeti getiren golü Samul Zokou kaydetti.
Karşılaşmanın henüz 30.saniyesinde Yenicami atağında Mehmet Altın’ın ara pasında Orji’nin vuruşunu Hasan Piro çıkardı.
14.dakikada gol geldi. Bu dakikada KK futbolcusu Remzi, sağ kanatta iki kişiyi geçti, yerden ortasında arka direkte Zokou topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.



22.dakikada soldan Hascan’ın ortasında arka direkte Musa topu altı pasa indirdi, Orji’nin vuruşunu Mehmet Kaygısız topu çizgi üzerinden kafa ile çıkardı, dönen topa Mehmet Altın vurdu ancak top Hasan Piro’da kaldı ve Yenicami mutlak golden oldu.
24.dakikada KK atağında sağdan İbrahim Çıdamlı’nın ortasında Zokou altı pasta topa vuramadı ve Kaymaklı da bir golden oldu.
31.dakikada soldan Neval’ın ortasında Remzi’nin kafa vuruşu direkten döndü. İlk devre Küçük Kaymaklı’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.



50.dakikada Neval’ın ortasında Zokou’nun volesi Yusuf’ta kaldı.
52.dakikada ilginç bir pozisyon yaşandı. Bu dakikada KK futbolcusu Petrov, YAK futbolcusu Hüseyin Sadıklar’a faul yaptı ve Sadıklar yerden kalkamadı, orta hakem Osman Özpaşa oyunu devam ettirdi ve pozisyonun devamında İbrahim Çıdamlı kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldığı pozsiyonda kaleciyi geçmeye çalışında yeşil siyahlılar mutlak bir golden oldu. Bu pozisyonun ardından YAK futbolcuları ve taraftarları Osman Özpaşa’ya tepkide bulundu.



65.dakikada İbrahim Çıdamlı’nın kullandığı serbest vuruşu direk dibinde Yusuf kornere çeldi.
68.dakikada sağdan Orji’nin ortasında Halil Turan’ın güzel kafa vuruşu direği sıyırarak dışarıya gitti.
75.dakikada Musa’nın kullandığı serbest atışta Zihni’nin vuruşu Hasan Piro’da kaldı.
90.dakikada Hascan’ın güzel vuruşunu Hasan Piro kontrol etti ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Küçük Kaymaklı ezeli rakibi Yenicami’yi 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75