banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Deplasman Canavarı Binatlı..! (1-3)
banner98

 




YER: Atatürk Stadı

HAKEMLER: Fehim Dayı, Zekai Töre, Kaan Koday

GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat, Hakan, Ali, Mujeci, Uğur, Hüseyin, Sezgin, Mamadau, Özcan (DK 72 Hasan), Debola, Ahmetcan.

BİNATLI: Yusuf (DK 46 Yusuf Solak), Reşit, Taner, Erbay, Ayhan, Peter (DK 90 Çağdaş), Mehmet Erol, Şenol, Bello, Kehınde, Kemal Uçaner (DK 78 Mehmet Neşe).

GOLLER: DK 77 Mujeci (Gençlik Gücü). DK 11, 90+1 pen John Bello, DK 70 Kemal Uçaner (Binatlı).

 

Başkentin yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü, K-Pet Süper Lig’in 24’üncü haftasında güçlü rakibi Binatlı’ya 3-1 mağlup oldu.

9.DK: Gelişen konuk Binatlı kontra atağında Gençlik Gücü savunmasının arkasına atılan uzun topta kaleci ile karşı karşıya kalan Kemal Uçaner’in aşırtma vuruşu direğin üzerinden auta gitti.

10.DK: Sol kanattan gelişen bir başka konuk takım atağında John Bello’nun yaptığı ortada Peter’den önce savunma topu uzaklaştırdı.

11.DK: John Bello ile gelişen bir başka Binatlı atağında bu oyuncunun ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş savunmaya da çarparak filelere gitti.0-1

17.DK: Ev sahibi Gençlik Gücü takımının başlattığı atakta Debola’nın ceza alanı içerisinde zor pozisyonda yaptığı vuruş üst direğe çarparak oyun alanını terk etti.

19.DK: Sol kanattan Debola ile gelişen Gençlik Gücü atağında bu oyuncunun son çizgiden ceza alanına estiği topta Mujeci’nin vuruşu savunmaya çarparak kornere gitti.

37.DK: Bir başka ev sahibi takım atağında ceza alanı dışından Ahmetcan’ın yaptığı sert ve düzgün vuruş direğin dibinden dışarı gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takım Binatlı 1-0 galip kapattı.

53.DK: Gençlik Gücü takımının kazandığı köşe vuruşunda Hakan’ın ortasında kale içine yönelen topu kaleci Yusuf son anda kornere tokatladı.

65.DK: Sağ kanattan gelişen Binatlı atağında Şenol’un ortasında John Bello’nun müsait durumda yaptığı vuruş direğin üzerinden dışarı gitti.

70.DK: Orta alandan başlayan konuk Binatlı atağında savunma arasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Kemal Uçaner yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.0-2

77.DK: Sol kanattan gelişen ev sahibi takım atağında ceza alanı içerisinde topa sert ve güzel bir vuruş yapan Mujeci farkı bire indirdi.1-2

80.DK: Kalabalık gelişen ev sahibi takım atağında Ahmet Can’ın ceza alanı dışından yaptığı sert ve etkili vuruş bir kez daha direğin yanından az farkla dışarı gitti.

85.DK: Sol kanattan Gençlik Gücü takımının kazandığı serbest vuruşta, Hakan’ın etkili ortasında arka direkte Mamadau’nun boş pozisyonda vuruşu az farkla dışarı gitti.

90+1.DK: Binatlı takımının yakaladığı kontra atakta ceza alanı içerisinde Mehmet Neşe savunma tarafından yere indirilince konuk takım penaltı vuruşu kazandı. Atışı kullanan Bello maçın skorunu tayin etti.1-3

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75