banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Denktaş, Motor Sporları'nı Ziyaret Etti..!
banner98

Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre Denktaş burada yaptığı konuşmada, “Eski bir rallici yeni bir motorcu olarak her türlü motor sporunun sürücüye belli bir disiplini yansıttığını bilen biriyim” dedi.

Motor Sporları Birliğinin kurulma girişiminin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Denktaş, “Motor sporlarını bırakıp siyasete yöneldikten sonra attığımız adımlarla gençlerin dünya ile de yarışabileceği bir standarta ulaşmasını sağlamış olduk” dedi.

Kendisinin Gençlik ve Spor Bakanı olduğu dönemde sadece imkanları sağladığını ama esas meselenin gençlerin bu imkanı kullanmak suretiyle yeteneklerini geliştirebilmesi olduğunu dile getiren Denktaş, bu durumun memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Gelecek dönemlerde ümidinin özel etaplar ve pistlerin daha da gelişmesi olduğunu dile getiren Denktaş, birliğin kurulmasının ardından Motor Sporları Konfederasyonu oluşmasını temenni etti.

Denktaş, seçilmesi halinde de her zaman motor sporuna emek verenler ile birada olmaya devam edeceğini ve desteğinin de süreceğini kaydetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75