banner108
Öne Çıkanlar Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Denerel, Ayrıldı..!
banner98
Nevzad Denerel'in sosyal medya paylaşımı; 
''Acısıyla tatlısıyla bir görevi daha tamamlayıp Yeni Malatyaspor Kulüp Doktorluğu görevimden bir süre önce ayrıldım.
Pandeminin de etkisiyle benim ve ailem için çok zor bir sezon oldu. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Yeni Malatyaspor kulübünde bulunmaktan büyük keyif aldım.
Bir yıldan biraz fazla süren bu dönem içerisinde evde olamadığım dönemlerde dimdik duran sevgili eşime Simge Bardak'a minnettarım.
2019-20 sezonu boyunca Yeni Malatyaspor Kulübü çatısı altında birlikte çalıştığım başta Sağlık ekibime olmak üzere aşçısından, çaycısına, malzemecisinden, tercümanına tesisteki tüm çalışma arkadaşlarıma bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı tek tek teşekkür ediyorum.
Çalıştığım tüm teknik kadrolar, Kulüp Müdürümüz, Sportif Direktörümüz, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Başkanımızada mesleki yönden bana gösterdikleri saygı ve verdikleri değer için de özellikke teşekkür ederim.
2020-2021 sezonunda tüm Yeni Malatyaspor ailesine sağlıklı başarılı bir sezon dilerim. Hakkınızı helal edin. Sağlıcakla Kalın
Önümüzdeki dönem içerisinde KKTC'de hastalarımıza hizmet vermeye devam edeceğim.''

banner116
Anahtar Kelimeler:
DenerelAyrıldı..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75