banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1) Kazanmak istiyorlar Ralli
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmenlik’ten Müthiş Geri Dönüş..! (3-2)
banner98

Stat: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Emre Çevikdal, Yusuf Bakar

Değirmenlik: Onurhan, Gençali, İbrahim, Onur, Engin (61.Dk Necati) Celal, Fehim (76.Dk Mustafa) Eser (79.Dk Kayhan )Burak, Hasan, Murat.

Mesarya: Ahmet, Nahit, Ogün, Okan, Fırat, Ahmet Kıyı (66.Dk Ali) Mehmet (75.Dk Devrim) Volkan (80.Dk Emin) Alp, Emre, Abdullah

Goller: 29.Dk Emre, 36.Dk Alp ( Mesarya ) 45.ve 84.Dk Murat, 73.Dk Celal (Değirmenlik)

DK 29: gelişen Mesarya atağında, Değirmenlik yarı alanın sağından topu taşıyan Emre ilk önce Onur’u sonra da Yusuf’u geçti ve ceza alanın ilk metrelerinde yaptığı sert vuruşla kaleci Onurhan’ın yanından topu ağlara gönderdi 0-1.

DK 36: Mesarya takımı Mehmet’in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Alp güzel bir vuruşla farkı ikiye çıkardı 0-2.

Mesarya 2-0’dan sonra birde penaltı kaçırarak farkı 3’e çıkarma şansını yitirdi.

DK 45: Değirmenlik ilk yarının son saniyelerinde geliştirdiği atakta Hasan’ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Murat farkı bire indirdi 1-2.

İlk yarıda özellikle Değirmenlik daha istekli oynadı ama bulduğu net pozisyonlardan sadece birini gole çevirince soyunma odasına 2-1 mağlup giden taraf oldu.

DK 73: Değirmenlik kendi yarı alanından hızlı çıktı ve orta alanı geçtikten sonra kaleye çok uzak mesafeden nefis bir vuruş yapan Celal maça denge getirdi 2-2.

DK 84:Değirmenlik galibiyet için yüklenmeye başladı, Burak güzel bir orta yaptı ve ceza alanında topla buluşan günün başarılı ismi Murat’ın aynı güzellikte kafa vuruşuna kaleci Ahmet müdahale edemeyince top filelerle buluştu 3-2.

Değirmenlik’in bu galibiyeti gelecek haftalar için ligde kalma için ümitlenmesini sağladı. Mesarya Ligin ikinci devresinde 5 puan alırken Değirmenlik ise 8 puan aldı .

Haber ve Foto: Çağrı Pekün

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75