banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmenlik Tahkime başvurdu..!
banner98





            Doğan Türk Birliği - Değirmenlik maçının yankıları sürüyor. Değirmenlik cephesi maçta kural hatası yapıldığını düşünüyor. Yeşil beyazlı ekip maçın tekrarı için KTFF ye başvurmuş, ancak ret cevabı almıştı. Değirmenlik Spor Kulübü konuyu Tahkim Kuruluna taşıdı.

Tahkim Kurulu cevabı hafta içinde vermesi beklenirken Değirmenlik cephesi olumlu cevap alacağı görüşünde. Değirmenlik Spor Kulübü Başkan'ı Emirali Öztüccar ise KTFF yi göreve çağırdı.

Öztüccar'ın açıklamaları şu şekilde; " KTFF Başkan'ı sayın Sertoğlu geçmiş haftalarda yalan rapor yazanı görevden alacağını söylemişti. Doğan Türk Birliği - Değirmenlik maçında görüldü ki raporda yazılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Maçın hakemi Emre Öztaşlı raporunda topu almaya gittiğini yazmıştır. Yayıncı kuruluştan aldığımız ve tüm sporseverlerin de gördüğü görüntülerde hakemin vücut dili topu almadığını ve Ahmet Çoşkun'a topu yere koy başla demesidir. Maçın hakemi burda kural hatası yapmıştır. Maçın gözlemcisi ise bu olayda rapor yazmamıştır. Futbolcumuz oyundan boş yere ihraç edilmiştir. Şunu açık ve net söyleyebilirim ki burada yazılan rapor yalandır. Sayın Başkan Sertoğlu yalan rapor yazanlara yapacağını açıklamış ve gereğini yapmalıdır. Tahkim Kurulundan ret cevabı almamız durumunda konuyu yargıya taşıyacağız." Dedi.

Değirmenlik Doğan Türk Birliği maçını 4-3 kaybetmişti. Aynı karşılaşmada Victor ve Kağan kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75