banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmenlik Şampiyonluk için Sahaya Çıkıyor..!
banner98

Değirmenlik Spor kulübü başkanı Emirali Öztüccar takımın durumu hakkında açıklamalarda bulunarak önümüzdeki hafta şampiyonluğu almak istediklerini kaydetti. Öztüccar, alt yapıyı kuralı 7 yıl geçtiğini belirterek tesisleşme ile bazı projeleri olduğunu kaydetti. “Bu projeler tamamlandıktan sonra camia olarak alt yapıdan A takıma meyvelerini yavaş yavaş verecektir'' dedi.

Öztüccar, görev süresi bittiğinde başkanlığa devam etmeyeceğini belirterek “Aralık ayında yapacağımız genel kurulunda aday olmayacağım. Yeni gelecek arkadaşlara da destek vereceğim'' dedi.

Takımın şampiyon olacağını belirten Emirali Öztüccar ''Değirmenlik Spor Kulübünün hedefi her zaman zirvedir.'' dedi.

“Alt yapımızda 250 futbolcu bulunmaktadır. Hedef olarak bu sayıyı artırmak ve A takıma oyunu kazandırmaktır. Ülke gençliğinin önünü açıp disiplinli ve ahlaklı oyuncu yetiştirmek en büyük hedeflerimiz arasındadır” diyen Öztüccar Mesarya bölgesindeki çocukların tahsis ettikleri servis aracı ile antrenmanlara gelip gittiğini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75