banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmenlik direniyor, Kartal irtifa kaybediyor..! (1-1)
banner98

 






Hafta içi Koop Bank Kıbrıs Kupası’nda Cihangir’e elenen Yenicami, ligin 19.haftasında Değirmenlik’e konuk oldu. Karşılaşma karşılıklı atılan 1’er golle 1-1 sona erdi.



Ev sahibi ekip 69’da Victor ile öne geçerken bu gole 71’de Hüseyin Sadıklar cevap verdi. Karşılaşmanın uzatma bölümü nefes keserken, her iki takım da bulduğu net pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Lider Yenicami ikinci devredeki ilk puan kaybını 19.haftada Değirmenlik deplasmanında yaşamış oldu.


Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: EmreÖztaşlı, Şakir Azizoğlu, Mehmet Ekşici, Hüseyin Özkan

Değirmenlik: Çayan, Gençali, Burçin (46’Ümitcan), Sercan, Yusuf, Rifat, Uğur (66’İbrahim), Miranda (90+5’Pepe), Victor, Haşim, Fehim

Yenicami: Yusuf, Erbay, Halil, Rifat, Hüseyin Sadıklar, Mehmet Göktaş, Ünal, John, Tansel, Mehmet Altın (46’Moses-70’Ömer), İbrahim Çıdamlı (70’Emin)

Goller: 69’Victor (Değirmenlik), 71’Hüseyin Sadıklar (Yenicami)


Maçtan Notlar

1.dakikada ani gelişen Değirmenlik atağında Victor’un vuruşu az farkla dışarıya gitti.
31.dakikada sağdan Hüseyin Sadıklar’ın ortasında John’un kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.



33.dakikada Mehmet Altın’ın vuruşunda Gençali araya girdi ve golü önledi.
35.dakikada İbrahim Çıdamlı’nın ortasında Mehmet Altın vurdu Rifat karşıladı, dönen topa Hüseyin Sadıklar vurdu ancak top dışarıya gitti ve Yenicami bu pozisyondan da yararlanamadı.



İlk devre golsüz eşitlikle sona erdi.
46.dakikada Uğur’un güzel vuruşu az farkla dışarıya gitti.
52.dakikada John’un vuruşunu Yusuf çizgi üzerinden çıkardı.



55.dakikada ani gelişen Değirmenlik kontratağında Ümitcan’ın pasında topla buluşan Victor önce Erbay’dan sıyrıldı, daha sonra yakın mesafeden vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarıya gitti.
59.dakikada Uğur’un kaptırdığı topta Ünal’ın ara pasında Tansel’in aşırtma vuruşu dışarıya gitti.



64.dakikada İbrahim Çıdamlı rakiplerinden sıyrıldı, düzgün vurdu ancak top direği sıyırarak dışarıya gitti.
69.dakikada kullanılan kaleci vuruşunda Fehmi kafa ile aşırttı, topla buluşan Victor, Erbay ve Halil Uçar’ın arasından sıyrıldı ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi (1-0).



71.dakikada skora denge geldi. Bu dakikada Ünal’ın kullandığı köşe atışında Hüseyin Sadıklar’ın kafa vuruşu filelere gitti (1-1).
75.dakikada Ünal’ın pasında Hüseyin Sadıklar’ın vuruşu yan ağlarda kaldı. 90.dakikada soldan Emin’in ortasında John’un vuruşunu kaleci Çayan önledi.



90+4.dakikada ani gelişen Değirmenlik atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Miranda’nın aşırtma vuruşu direği sıyırarak dışarıya gitti. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Değirmenlik ile Yenicami ligin 19.haftasında 1-1 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapattı.




HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75