banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmenlik Direniyor..! (3-1)
banner98

Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Mustafa Öztugay, Emine Yarkın, Sabriye Atikoğlu

Değirmenlik: Onurhan, Celal, Yusuf, Fehim, Gençali, Ahmet, Eser, Kayhan (74.Dk Halit) Cem (76.Dk Hasan) Mustafa, Murat (85.Dk Engin)

B.Bağcıl: A.Vatansever, A.Zaifoğlu (83.Dk Prince) Armstrong, Arda, Isaac, Cemal (80.Dk Doğukan) Mehmet (63.Dk Nusret) Fırtına, Zekai, Kemal, Justice

Kırmızı Kart: 62.Dk Ahmet Vatansever (B.Bağcıl)

Goller: 73.Dk Yusuf, 76.Dk Celal, 89.Dk Eser (Değirmenlik) 59.Dk Justice (B.Bağcıl)

K-Pet 1.Ligde son sırada bulunan Değirmenlik konuk ettiği Bostancı Bağcıl karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Güneşli fakat şiddetli esen ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmada tüm goller ikinci yarıda atıldı.

İlk yarıda Değirmenlik takımı Murat’ın ayağından bulduğu 3 gollük pozisyonu değerlendiremedi.

İlk yarının son dakikası Bağcıl’ın bu devrede geliştirdiği ilk ciddi atakta Armstrong ceza alanı üstünde topu kalenin üzerinden dışarıya attı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya Bağcıl rüzgarı da arkasına alarak oyuna başladı.

59.dakikada Değirmenlik defansının kaptırdığı topta Armstrong sağdan son çizgiye kadar inerek ortaladı. Topla buluşan Justice kaleci Onurhan’ı da çalımlayarak topu ağlara gönderdi (0-1).

62.dakikada gelişen Değirmenlik atağında Bağcıl kalecisi Ahmet topu ceza alanı dışında elleyince kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kullanılan serbest vuruştan Değirmenlik takımı sonuç alamadı.

73.dakikada Hasan’ın defans arkasına gönderdiği topla buluşan Yusuf ceza alanına girerek yerden plase bir vuruşla skora dengeyi getirdi (1-1).

76.dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan Celal rakibini de çalımlayara topu ağlara gönderdi ve Değirmenlik’i öne geçirdi (2-1).

89.dakikada Bağcıl defansının kaptırdığı topta Yusuf’un sert şutu kaleci Nusret’ten döndü. Dönen topu iyi takip eden Eser plase bir vuruşla maçın skorunu tayin eden golü kaydetti (3-1).

Karşılaşma 3-1 Değirmelik lehine sonuçlandı.

Haber ve Foto: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75