banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dedekorkut; Özer, Baskı Altında Ezildi..!
banner98

Geçen sezonki Yenicami- Çetinkaya mücadelesinden sonra uzun bir süre tartışılan Ali Özer’in ligin şuana kadar oynanan en kritik lig mücadelesine atanmasını doğru bulmayan Ahmet hoca, Ali Özer’le ilgili bugünde hala iyi niyetinden şüphe etmediğini, şu ana kadar gösterdiği performansla bu zorluk derecesinde bir maçı yönetmeyi hak ettiğini ancak karşılaşmanın orta hakemi Ali Özer’in psikolojik olarak baskının altında ezildiğini, ve skora etki edecek kararlarıyla kendilerini 3 puandan ettiğini belirtti. Ali Özer’in Yenicami’nin de bu atamayı kendi lehine kullandığını ve zaten hali hazırda baskı altında olan Ali Özer’i daha da stress altına soktuğunu belirtti.

Oyuncularının 90 dakika gösterdiği performanstan bir hayli memnun olduğunu, tüm takımın elinden gelen her şeyi yaptığını, Türk Ocağı’nın bu noktaya gelmesinde başta oyuncularının çok büyük rolü olduğunu ve 10 haftalık performanslarıyla takımın ulaştığı seviyenin kesinlikle tesadüf olmadığının altını çizdi.

3 antremanla Binatlı karşılaşmasına hazırlanıp cumartesi gününü bekleyeceklerini belirten Ahmet hoca, Binatlı’ın ligin iyi futbol oynayan ve puanlara ihtiyacı olan bir takım olduğunun altını çizen Ahmet Dedekorkut, rakiplerine oyunlarını kabul ettirip 3 puanı alarak evlerine dönmek istediklerini söyledi.

Çok zorlu 10 haftayı geride bıraktılarını, devreyi tamamlamaya 5 hafta kaldığını ve bu karşılaşmaların zorluk derecesinin üst seviyede olacağının bilincinde olduklarını, her maçın ayrı bir hikayesi olduğunu ve haftalık analizlerde bulunduklarını, konsantrasyonlarını hep üst seviyede tutup, disiplinli futbollarına devam edip sonuçları alacaklarına olan inancını vurgulayarak sözlerine son verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75