banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dedekorkut; ‘"Mesafeli Antrenmanlara 2 Grup Şeklinde Başladık"
banner98

T.Ocağı Teknik patronu Ahmet Dedekorkut, İlk grubun 17:30’dan 18:40’a, ikinci grubun ise 18:40’dan itibaren çalışmalara dahil olacağını ifade ederken, oyuncularının geçen hafta Çarşamba günü istekleri doğrultusunda yürüyüş ve koşulara başladığını ancak bunun artık geride kaldığını, önlerinde bulunan süreçte artık mesafeli olarak kendileri ile birlikte çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Bayram sonuna kadar topsuz çalışacaklarını ifade eden Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, bu döneme kadar çalışmalarında topun olmayacağını ifade etti.

Aerobik kuvvet ile başlayacakları döneme çabukluk çalışmaları ile devam edeceklerini belirten Ahmet Dedekorkut, bugüne kadar alına tüm kararlara uyduklarını bunun önlerinde bulunan süreçte yine bu şekilde devam edeceğini söyledi.

Ülke olarak temiz ve sağlıklı bir dönemden geçtiklerinin altını çizen Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, ligi daha erken dönemde bitirebilecekleri zamanın olduğunu ancak uygulanmadığını belirtirken, kendisine göre sürecin tamamlanması adına geç kalındığını aktardı.

Kalan 8 maçın tamamlanacağını ancak Eylül’de başlayacak olan yeni sezonla ilgili olarak ciddi soru işaretlerinin olduğunu vurgulayan Dedekorkut, ne gibi tedbirlerle sürecin başlayacağının ise en önemli etken olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75