banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dedekorkut; ‘’Ligin Kapatılması En Doğru Karar’’..!
banner98

Uzun süre devam eden belirsizlik sonrasında futbolun durduğunu ifade eden Türk Ocağı Teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, gerek sağlık kurulunun gerekse kulüp başkanlarının bu süreci doğru yürütmediğini düşündüğünü söyledi. Sağlık bakanlığının futbolu oynatmak istemediğini kulüplerin ise futbolu oynamak istemediğini ifade eden Ahmet Dedekorkut, bu dönemde ise en zor sürecin oyuncuları beklediğini ifade etti.

Bu sezonun oynanmayacak olmasının kesinleşmesinden sonra önümüzdeki sezonla ilgili olarak plan ve projenin yılın hemen başında yapılması gerektiğini ifade eden Türk Ocağı Teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, oyuncuların uzun süre oturacak olmasından dolayı süreci daha erken başlatmak zorunda olduklarını söyledi.

Türk Ocağı olarak bir takım kararlar aldıklarını ve yürürlüğe koyacaklarını söyleyen Dedekorkut, belli bir döneme kadar idman yapıp hazırlık maçı planladıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, bu vesileyle takımı da ayakta tutmaya çalışacaklarını söyledi.

Her ne olursa olsun 2021-2022 sezon takviminin erken zamanda açıklanması gerektiğini ifade eden Dedekorkut, yönetiminde bu dönemde elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Her oyuncunun zarar göreceği bir yılın olacağını söyleyen Ahmet Dedekorkut, hem maddi hem manevi bu süreci sıkıntıyla geçireceklerini ifade etti.

Oyuncuları bu dönemde boş bırakmamaları gerektiğini de ifade eden Türk Ocağı Teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, bu yüzden bir takım kararlar almak zorunda olduklarını belirterek, siyasilerin de bu duruma yeterli ilgiyi göstermediğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75