banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dedekorkut; ''Kimse Elini Taşın Altına Koymadı''..!
banner98

Federasyonun bu süreçte artık devlete baskıcı olması gerektiğini belirten Dedekorkut, futbolun oynanması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini aktardı.

Plan ve program yapmadan artık yorulduklarını ifade eden Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, kendisinin şu anda plan yapmadığını sürecin tamamen netleşmesinden sonra plan yapıp sürece başlayacaklarını ifade etti.

Kimsenin elini taşın altına koymadığını bu işin sadece futbol federasyonu ile bitmeyeceğini hatırlatan Ahmet Dedekorkut, futbol federasyonu suçlamanın yersiz olduğunu bu nedenle devletin de artık bu noktaya ciddi şekilde el atması gerektiğini belirtti.

Elbette bu noktada federasyonun devlete futbolun oynanması yönünde baskıcı olması gerektiğini belirten Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekörkut, herkesin futbolu çok özlediğini ve devlet ile fedrasyonun el ele vererek bu süreci başlatması gerektiğini ifade etti.

Futbolun bu dönem adına oynanmayışının belki de iyi olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı ancak futbolun devamını sağlığıda göz önünde bulundurarak sürdürmek zorunda olduğumuzu belirtti.

Bu ölü dönemde birçok kulübün özellikle tesis anlamında hiçbirşey yapmadığını da hatırlatan Dedekorkut, tüm tesislerin döküldüğüne dikkat çekti. Pia – bella sahasının buna örnek olduğunu da hatırlatan Ahmet Dedekorkut, ülkede özellikle son dönemde tesislere ve spora verilen değerin çok kötü durumda olduğunu söyledi. Ne olursa olsun bu yılın futbol adına çok öenmli olduğunu aktaran Dedekorkut, bu yıl bu ligin oynanması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75