banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dedekorkut; ‘’En Büyük Zararı Yerli Oyuncularımız Görecek’’..!
banner98

Girne’nin sarı siyahlı ekibi Türk Ocağı Limasol’un deneyimli teknik adamı Ahmet Dedekorkut, geçtiğimiz gün telefonla katıldığı bir radyo programında futbolun bu sezon oynanmayacak olması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

‘’Genç oyuncuları daha fazla etkileyecek’’

‘Ümidim başlaması yönünde azdı. Nitekim alınan kararda yanılmadım’ diyerek sözlerine başlayan TOL Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, ‘’Ligin uzun bir süre oynanmayacak olması önümüzdeki yıllarda sıkıntılar yaratacak. Gerek fiziksel olarak, gerekse mental olarak futbolcuların yeşil sahalara dönmeleri çok da kolay olmayacak. Özellikle genç futbolcular, tecrübeli isimlere oranla daha kırılgan yapıya sahipler. Bundan dolayı gençleri futboldan kopmamaları için sürekli aktif olarak antrenman ortamında tutmalıyız. Bizim takımımızın büyük çoğunluğu da alt yapıdan gelen genç isimler. Bu yüzden bizim işimiz daha da zor olacak. Bu kararın ardından Mart ayına kadar oyuncularımıza dinlenme vereceğiz. Daha sonra ise salon antrenmanlarıyla fiziksel gücü yeniden kazanmaya çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

‘’Ülke olarak buna laikiz’’

Çarpıcı açıklamalar yapan Dedekorkut, ‘’Maalesef siyasiler ve belli başlı insanlar futbolu sadece ‘top oynamak’ sanıyorlar. Futboldan evine ekmek götüren, eğitim hayatını sağlayan futbolcular var. Alınan bu karar futbolumuzu geriye götürecek’’ şeklinde konuştu.

‘’Yabancıları artıran başkanlar futbolun oynanmasını istemedi’

TOL Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, ‘’Kaç yıldır yabancı futbolcuyu tercih eden, yabancı sayısını artıran, genç ve yerli oyuncularımızın önlerini tıkayan başkanlar, bu yıl futbolun başlamaması yönünde onay verdiler. Buna anlam veremiyorum. Bu karar önümüzdeki yıllar adına büyük sıkıntıları doğuracak’’ diyerek sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75