banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dedekorkut; “Dönüş Sonrası Oyuncularımı İyi Buldum”
banner98

Çalışmaların iyi gittiğini oyuncularının istek ve özverilerinin de kendisini memnun ettiğini belirten Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, önlem konusunda ise herhangi bir sıkıntılarının olmadığını söyledi. %95 kurallara uyduklarını ifade eden Ahmet Dedekorkut, hazırlık sürecini en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

Bu dönemde idman sayısının daha fazla olacağını hazırlık maçı sayısının 2 olacağını belirten Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedkorkut, 6 ve 10 Haziran’da yapacakları hazırlık karşılaşmaları ile 8 maçlık sürece en iyi şekilde girmek istediklerini belirtti.

Hem kupa hem de ligde kalan 8 maçlık süre adına 1 aylık çalışma zamanının elbette yetersiz olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, bu saatten sonra yapacak fazla bir şeyin olmadığını şartlar zor olsa bile süreci tamamlayacaklarını söyledi.

Sözlerinin sonunda işin ekonomik boyutuna da değinen Ahmet Dedekorkut, önlerinde olan 2 senenin zor olacağını yabancı konusunda ki düşüncesinin ise ekonomi ile alakalı olduğunu belirterek, ligin kalan dilimi adına en iyi şekilde hazırlanıp lige giriş yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75