banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Debola Binatlı’ya Hayat Verdi..! (1-0)
banner98

Yer: Güzeyurt Üner Berkalp Stadı.

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu Yusuf Bakar, Setan Alkın

Binatlı: Yunus, Berkem, Behnam, Alaettin, Bayram, Mustafa, Tuğrul (82.Dk Ayhan) Muammer, Debola, Mosses (90+1.Dk Darbaz) Cenkay (55.Dk Serkan)

Hamitköy: Emre, Agit, Eray (74.Dk Burak) Hasan, İbrahim (67.Dk Michael) Mehmet (84.Dk Taner) Mert, Aboubacar, Camara, Daniel, Mustafa

Gol: 9.Dk Debola (Binatlı)

9. dakikada ev sahibi öne geçti. Gelişen Binatlı atağında Debola sol taraftan topla ceza alanına girdikten sonra rakibinin müdahalesine rağmen topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

25. dakikada gelişen atakta Binatlı’dan Tuğrul’un rakip ceza alanı içinden müsait pozisyondaki vuruşunda top kaleciden sekti defans uzaklaştırdı.

34. dakikadaki Hamitköy atağında Eray’ın kale önüne yerden gönderdiği topu Camara yakın mesafeden vurdu. Ancak defans topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı.

37. dakikada Binatlı’dan Muammer’in kullandığı kornerde Bayram kale önünden topu dışarı attı ve takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.

45+1. Dakikada ani gelişen Hamitköy atağında Alaettin rakibi Mustafa’yı ilk kez kaçırdı. Mustafa’nın pasında Hasan düzgün vurdu yan direkten dönen topu defans topu uzaklaştırdı.

69. dakikadaki Binatlı atağında Mosses kendi çabası ile rakip ceza alanına girdikten sonraki vuruşu istediği gibi olmadı ve topu üstten dışarı attı.

72. dakikada Hamitköy’den Hasan topla süratli bir şekilde Binatlı ceza alanına girdi. Alaettin’in onu rahatsız etmesinden sonra vuruşu çok zayıf oldu ve top kalecide kaldı.

85. dakikada gelişen Binatlı atağında takımın gol yollarında ayakta kalan tek adamı olan Debola’nın vuruşunda kaleci Emre topu ayakları ile kornere attı.

90+3. Dakikadaki Binatlı atağında Serkan kalesini terk eden kaleci Emre’nin üzerinden aşırttığı top dışarı gidince Binatlı mutlak bir golden oldu.

Karşılaşmayı Binatlı 1-0 kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75