banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu “Takım bir bütün haline geldi’’
banner98

Alınan başarılı sonuçlardan sonra yüzü gülen Baf Ülkü Yurdu’nda teknik patron Gökmen Davutoğlu, takımın bulunduğu konum ve birliktelikten memnun. Yerlisi-yabancısı takımın bir bütün haline geldiğini, kimsenin kimseyi küçük görmediğini ve birlikte savaşarak, hak ederek bu galibiyetlere imza attıklarının altını çizdi. Moral ve motivasyonun takımda üst düzeyde olduğunu, çok kalite bir takıma karşı mücadele edeceklerini, rakiplerinin yaralı olmasından dolayı bu karşılaşmaya yüksek konsantrasyon ile çıkacağını düşündüğünü, hedeflerinin puan yada puanlar kazanmak olduğunu belirtti.

Kadroda yer alan oyuncuların çok özverili olduğunu, takım için ellerinden geleni artlarına koymadıklarını vurgulayan Davutoğlu, kadroda yeterli sayıda oyuncu olmadığını ve özellikle sakat-cezalı oyuncuların varlığında sıkıntılar çektilerini, eğer imkanlar el verirse birkaç oyuncuyu devre arasında kadroya katmayı umduğunu belirtti.

Sponsorsuz olarak yola devam eden ender takımlarından biri olduklarını belirten Davutoğlu, yönetim kurulu ve başkanın çok çalıştığını, oyuncuların ödemelerini zamanında gerçekleştirdiklerini ve büyük bir yükü kaldırdıklarını belirtti.

Baf Ülkü Yurdu’nun çok önemli bir camia olduğunu, çok sayıda taraftara sahip olan ve kenetlendiğinde büyük bir güç haline gelen taraftarların maçlarda daha fazla yer almasını ve takımı desteklemesini dileyerek sözlerine son verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75