banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu; "Puanlar Çıkarmamız Lazım"
banner98

Son iki haftada önce deplasmanda Doğan Türk Birliği, sonrasında ise kendi sahasında Lefke’ye mağlup olan Baf Ülkü Yurdu, yarın deplasmanda oynayacağı Yenicami maçını bekliyor. Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, Yenicami maçının zorluğunun bilincinde olduklarını, ancak kendilerinin de iyi bir sonuçla sahadan ayrılma düşünceleri olduğunu belirtti.

Ligin başından beri ayni oyuncularla mücadele ettiklerini, dinlendirme yada rotasyon şansları olmadığını belirten Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, özellikle son iki haftada bunun kaybedilen maçlarda ana etken olduğunu söyledi. Her şeye rağmen genç ağırlıklı oyuncu grubunun özveri ve mücadelesinden memnun olduğunu aktaran Gökmen Davutoğlu, önlerinde bulunan zorlu Yenicami maçının hazırlıklarını tamamladıklarını ve artık maç saatini beklediklerini ifade etti. Hasan Sedatgil’in cezalı, Yankı ve Kossi’nin durumlarının belirsiz olduğunu ifade eden Davutoğlu, zorlu deplasmandan iyi sonuçla dönmek istediklerini ifade etti.

Kazanmamaları durumunda rahat konumda olacaklarını kaybetmemeleri gereken bir maç olduğunu, rakibinin eksik yönlerini iyi bildiklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı iyi sonuçla ayrılmak istedikleri bir karşılaşma olduğunu söyledi. Yeniden seriye geçmek istediklerini ve iki haftalık kötü süreci unutmak istediklerini aktaran Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Gökmen Davutolğu, Yenicami maçının yeniden ayağa kalkma adına tam bir fırsat maçı olduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75