banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Mahmut
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu “Oyuncularımın gösterdiği performanstan çok memnunum”
banner98




Maçın sonunda Spor Servisine açıklama yapan Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu önemli bir takıma karşı galip geldiklerini söyleyen Gökmen Davutoğlu, bu maçı geride bırakıp Merit Alsancak Yeşilova maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

GAÜ Çetinkaya karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, tempolu ve mücadele gücü yüksek bir maçı galibiyetle tamamladıklarını söyledi. Oyuncularının göstermiş olduğu mücadele ve performansın kendisini son derece mutlu ettiğini aktaran Davutoğlu, rakiplerinin ligin kadro anlamında kaliteli takımlarından bir tanesi olduğunu, deplasmanda rakipleri karşısında alınan galibiyetin ilerisi adına son derece önemli olduğunu aktardı. Alınan galibiyetin takıma olumlu yansıyacağını da aktaran Gökmen Davutoğlu, bu maçı artık geride bıraktıklarını ve Cumartesi oynayacakları Merit Alsancak Yeşilova maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.


Merit Alsancak Yeşilova maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, ligde bu sezon kolay maçın olmadığını her maçın zor olacağını, Merit Alsancak Yeşilova maçının da böyle bir maç olacağını ifade etti. Gerek yerli, gerekse yabancı oyuncu konusunda kaliteli isimlerle kurulu bir takımla karşılaşacaklarını ifade eden Davutoğlu, kendi saha ve seyircileri önündeki karşılaşmadan kayıpsız ayrılmak istediklerine dikkat çekti. Binatlı olarak potansiyeli yüksek bir takım olduklarını da ifade eden Teknik Direktör Gökmen Davutoğlu her geçen gün daha iyi noktaya gelmek için mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75