banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Davulcu ve Aksu’ya ret..!
banner98




Uyuşmazlık Çözüm Kurulu yapılan toplantıda Cenk Berkalp’in GAÜ Çetinkaya ile arasında var olan problemin kurulun etkin girişimiyle çözüldüğünü açıkladı.

Kurul gündeminde bulunan Toygar Davulcu ile Lefke kulübü arasındaki problem ve Engin Aksu ile Lapta kulübü arasındaki problemin de kurul tarafından incelendiğini açıkladı.

Kurul yapılan inceleme sonunda Toygar Davulcu ve Engin Aksu’nun dilekçelerinin ise “tarafların sorunun başlangıç tarihi ve sonrasını izleyen 15 (On Beş) gün içerisinde  KTFF’ye başvuru yapılmasının önceden bilinmesi gerektiği ve ilgili zaman dilimi içerisinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na başvuru yapması gerektiği” belirtilerek başvuruların bu kurallar çerçevesinde yapılmadığını belirterek reddetti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75