banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dava çekildi, Karar açıklandı..!
banner98

 


Önceki gün varılan uzlaşı sonrasında Serdarlı’nın üyeliğinin bir yıllığına dondurulması ve önümüzdeki sezondan itibaren Birinci ligde mücadele etmesi konusundaki Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı bugün sabah Yüksek İdare Mahkemesi’ne iletildi.

Serdarlı yönetim kurulu da bu belge karşılığında Futbol Federasyonu aleyhine açmış olduğu davayı geri çekerek konuyu kapattı.

Serdarlı Spor Kulübü başkanı Taşer Büyükadam yaptığı açıklamada konunun tatlıya bağlandığını belirterek “keşke tüm bunlar yaşanmasaydı. Keşke Çetinkaya maçında sahaya çıkacak yeterli zamanımız olsaydı da bu süreç yaşanmamış olsaydı” dedi.

Büyükadam bir yıllık bir toparlanma süreçleri bulunduğunu belirterek bu sürede kulübün gelirlerini çoğaltarak, altyapıya daha fazla ağırlık vererek önümüzdeki sezona herkesten daha hazır olmak için çalışacaklarını kaydetti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75