banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Daireler Sahaya İniyor..!
banner98

Ülkemizin marka haline gelen futbol turnuvalarından Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın bu yıl 10’uncusu gerçekleşecek. Organizasyonu İbrahim Özsoy tarafından gerçekleşen turnuva, bu yıl da merhum spor sever ve iş insanı Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenecek.

10’uncusu gerçekleşecek devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası bu yıl Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda 19 Ekim’de başlayacak. Her Pazartesi ve Çarşamba akşamları oynanacak turnuvada maçlar 18.00 ile 21.00 saatleri arasında oynanacak.

Turnuva sorumlusu İbrahim Özsoy yaptığı açıklamada bu yıl gerçekleşecek turnuvada 15 takımın ön kayıt işlemi yaptığını söyledi. Virüs salgını nedeniyle başlangıcı ertelenen turnuvaya katılacak takımlara hazırlık zamanı vermek ve antrenman yapmak isteyen takımlara süre tanımak adına 19 Ekim Pazartesi günü başlaması kararlaştırılan turnuvaya ön kayıt yaptıran takımları İbrahim Özsoy şu şekilde sıraladı.

Telefon Dairesi, Din İşleri Dairesi, Devlet Hastanesi, Tarım Bakanlığı, Vergi Dairesi, Merkezi Cezaevi, Elektrik Kurumu, Turizm Bakanlığı, Devlet Piyangoları, Karayolları Dairesi, Cengiz Topel Hastanesi, Jeoloji ve Maden Dairesi, Gümrük Dairesi, İhtiyat Sandığı ve Haspolat Cezaevi takımları bu yıl 10’uncusu gerçekleşecek devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasına ön kayıt yaptırdı.

Turnuvanın maç programı önümüzdeki hafta paylaşılacaktır.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Daireler Sahaya İniyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75