banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Dağyolu-Şirinevler, Ağırdağ’ı 2.devrede yıktı..!(0-2)
banner98




Yer: Ağırdağ Sahası

Hakemler: Emre Öztaşlı, Hakan Gök, Burak Gönülalan


Ağırdağ: Veysel, Recep, Ercan, Osman, Şakir, Ömer, Hasan, Arif, Suat, Çağrı, Kağan


Dağyolu-Şirinevler: Niyazi, Mehmet Özçakmaklı, Mehmet Demir, Sertaç Dayı, Mustafa, Özder, Osman, Burak, Hüseyin, Görkem, Mehmet Pilli


Goller: Burak Güldalı(’56), Mehmet Demir (’89)-Dağyolu-Şirinevler


BTM Ligi 5. Grup’da Dağyolu-Şirinevler konuk olduğu Ağırdağ’ı Burak Güldalı ve Mehmet Demir’in golleriyle 0-2 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı ve 3 puanı cebine koymayı başardı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada ikinci yarı oyuna ağırlığını koyan konuk ekip 56. dakikada Burak'la öne geçti. Uzun bir süre bu skoru koruyan konuk ekip 89.dakikada Mehmet Demir'le son sözü söyledi ve zorlu deplasmanı başarıyla atlattı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75