banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Daçka Adadan Ayrıldı..!
banner98

Yaklaşık 1 haftadır ülkemizde kamp yapan Darüşşafaka alt yapı takımı bu akşam adadan ayrıldı. Darüşşafaka alt yapı okullar koordinatörü Gökmen Öder’in adamıza getirdiği takım, ülkemizdeki alt yapı takımları ile maçlar yaptı. Dün GAÜ alt yapı takımı ile son maçını oynayan Daçka, GAÜ spor koordinatörü Türkay Akpınar’ın sertifikaları dağıtmasının ardından kampını sona erdirdi ve dün akşam adadan ayrıldı.

Öder; Desteğimiz sürecek

Darüşşafaka alt yapı okullar koordinatörü Gökmen Öder yaptığı açıklamada, başta GAÜ olmak üzere kendilerine kucak açan herkese sonsuz teşekkür ettiklerini belirtti ve çok güzel kamp süreci geçirdiklerini belirtti. KKTC Basketbolunun gelişimi için destek vermeye devam edeceklerini belirten Öder, alt yapının çok önemli olduğunu ve KKTC Basketboluna hizmet eden kişilerin de bunu önem göstermeleri gerektiğini belirtti. İlerleyen dönemleri ciddi projeleri olduğunu ve bununla ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Daçka Adadan Ayrıldı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75