banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Kupası KKTC Karmasının (3-1)
banner98

 






YER: Girne 20 Temmuz Stadı.

HAKEMLER: Osman Özpaşa-Cem Öksüzoğulları-Hakan Gök

KKTC Milli Takım Karması: Hasan Piro (M.Özeralp)-Çağrı-Salih-M.Kaygısız (Aykut)-Serhan-H.Adal-H.Turan (Şenol)-Kenan (Adil)-Uğur (Fırat)-Aydın (Ömer)-E.Sonay(Tansel)

TTFF LONDRA KARMASI:Eray (Necdet)-Erol (Tarkan)-İlyas- Ala- Antony- Hüseyin (Alper)-Yusuf (Jenk)-Sean-Marvin (Nurhan)-Murat (Kubilay)- Enver (Adem)

GOLLER: Dk.4 Aydın, dk. 37 Uğur, dk. 40 E.Sonay (KKTC Milli Takım Karması) Dk.73 İlyas (TTFF LONDRA KARMASI)

 

  Karşılaşmayı Başbakan Ömer Kalyoncu, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, Spor Dairesi Müdürü Besim Erdenay, Kulüpler Birliği Başkanı Aslan Bıçaklı ve TTFF Londra Karması Temsilcisi Nazım Çelebi de izleyenler arasındaydı.

  4. dakikada karmamızın sol taraftan geliştirdiği atakta Uğur’un rakip kale önüne gönderdiği topu TTFF Londra Karması defansı uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Aydın çok rahat bir vuruşla karmamızı 1-0 öne geçirdi.

  10. dakikada gelişen  KKTC Milli Takım Karması atağında Kenan’ın ceza alanı dışından vuruşunda yerden giden top direğin yanından dışarı çıktı.


  37. dakikada H.Turan’ın ara pasında Uğur rakip defansın arasından çok iyi geçti ve kalecinin yanından topu ağlara yollayarak KKTC Milli Takım Karması’nı 2-0 öne geçiren golü attı.

  40. dakikada günün başarılı oyuncularında Uğur’un yine sol taraftan getirip E.Sonay’ın önüne bıraktığı topu E.Sonay ağlara göndermekte zorlanmadı ve skoru 3-0 yaptı.


  73. dakikada TTFF Londra Karması’nın kazandığı serbest vuruşu Ala kullandı. Ala’nın rakip ceza alanına gönderdiği topu iyi takip eden İlyas topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1 yaptı.


 Maç da bu skorla sona erdi. Karşılaşmadan sonra takımlara kupa ve madalyaları Başbakan Ömer Kalyoncu, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, TTFF Londra Karması Temsilcisi Nazım Çelebi tarafından veridi.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75