banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanlığı Kupası için Buluştular..!
banner98

Tenis Federasyonu toplantı salonunda yapılan basın toplantısında Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık ve kupada mücadele edecek olan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ve Lefkoşa Şehir Kulübü yetkilileri yeraldı.

Gazioğlu

Basın toplantısında konuşan Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, 25 yıl sonra yeniden oynanack olan Cumhurbaşkanlığı Kupası için bizlere destek veren Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya teşekkür etti.

Işık

Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Salih Işık ise imkanları çerçevesinde bireysel ve takımsal olayalara detsek verdiklerini, Basketboldan sonra Tenis’te de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı başlatmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Önümüzdeki yıllarda da geleneksel olarak yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı Kupası bugün ve yarın Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Tesisleri’nde oynanacak. İkinci günün sonunda kupayı kazanan ve ikinci gelen takıma ödülünü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı verecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75