banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çukur; “Normale Dönmek Çok Uzun Zaman Alacak”..!
banner98

Mustafa Çukur’un açıklaması şu şekilde; “Dünyayı etkisi altına alan covid-19 dünyanın ve insanoğlunun adeta baş belası oldu. Temasın temel bulaşıcı faktör olduğunu düşünürsek temas ile oynanan spor branşları da bu riskin en başında yer almaktadır.

Ülkemiz adına futbolun normale dönmesini istiyorum ama normale dönmek zaman alacak. Dünyanın çoğu ülkesinde ve ülkemizde en temel spor branşlarından biri olan futbol da ne yazık ki Covid 19 virüsünden ağır şekilde etkilenmiştir. Spor ve ülke alt yapısının ne denli önemli olduğunu bu dönemlerde daha iyi anlamış bulunuyoruz aslında. Ülke ve spor altyapısı gerçek anlamda var olabilse belki de bugün önlemler dahilinde başlayan sporumuzu konuşabilecektik.

Her gün sağlık adına yüzlerce insan ile bir araya gelen bir sağlıkçı hem de yeşil sahalarda ülke futboluna hizmet eden bir hakem olarak normale dönebilmeyi her şeyden çok istesem de bunun zaman alacağı fikrindeyim.

Zira; gerek futbolun oynanması için Covid önlemleri adına gerekli yeterli malzeme ve ekipmanın ciddi bir mali kaynağa ihtiyaç duyulması gerekse çoğu kesimin halen umursamaz tavrı içinde olması, üstüne birde ülkemiz sporunun altyapı yetersizliği ülkemiz futbolunun başlaması adına olumsuz koşullar yaratmaktadır. Futbol da dahil olmak üzere özlediğimiz şeylere geri dönmek zaman alacak çünkü bizler halen evlerde oturabilmek için Üst kurul veya Bakanlar Kurulu kararlarını beklemekteyiz.

Her yer kapalı olsa bile marketlere yığılabilmeyi başarabiliyoruz. Virüsün en asgariye inmesini en temel duygularımla gönülden istemekte ve bir sağlık personeli olarak da bunun için mücadele etmekteyim. Ama yeterli düzeyde imkanların olmaması ve gerçek anlamda bilincin oturmaması nedeniyle sevdiğimiz şeylere dönmenin zaman alacağı fikrindeyim. Tüm bu zor dönemde canla başla mücadele eden meslektaşlarım, tüm sağlık ve polis teşkilatlarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Zor olacak ama başaracağız”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75