banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Corona Virüs Çıkan Köln'de Antrenmanlara Devam..!
banner98

Bundesliga ekiplerinden Köln, kulüpteki üç isimde corona virüs tespit edildiğini açıkladı. Buna karşın, Almanya Ligi'nin yeniden başlaması planları doğrultusunda oyuncular antrenmanlarına devam ediyor. 

Kulüp doktoru Paul Kleien konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uzmanlar bunu şöyle değerlendirir, hijyene uyulduğu ve antrenmanlarda enfeksiyonu önleyecek mesafelerde çalışmalar yapıldığı takdirde, antrenmanlara devam edilebilir" dedi.

Klein, kulüpten perşembe günü örnek veren üç kişiden hiçbirinin 'kategori bir'de değerlendirilmediğini, bunun tipik bir corona virüslüyle yaşayan veya ona yakın bir kişiden olabileceğini sözlerine ekledi.

Köln'ün bu açıklamasına siyasi kanattan eleştiri geldi. Angela Merkel koalisyon hükümetinin küçük ortağı Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Karl Lauterbach, twitter'da eleştiride bulundu. Milletvekili olmadan önce Köln Üniversitesi'nde sağlık ekonomisi profesörlüğü görevini yürüten Lauterbach, "Oyuncuların bunu yapmalarına şaşırdım. Futbol bir rol model olmalı, 'ekmek veya sirk' değil ifadelerini kullandı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75