banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

CONIFA’da Milliler A Grubu'nda..!
banner98

Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği (CONIFA) Avrupa Futbol Şampiyonasın ve ilk kez düzenlenecek olan CONIFA Kadınlar Dünya Kupası’nın kura çekimi KKTC’de yapıldı.

Girne’de Orsatechmeda’nın organizasyonuyla gerçekleşen kura çekimine CONIFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyon Direktörü, KTFF 1.Başkanvekl Orçun Kamalı le Kadın Futbolu Üyesi Simay Kanan sundu.

Fransa'ın Nice şehrinde Haziran ayında oynanacak olan CONIFA Erkekler Avrupa Kupası kuralarını, CONIFA Organizasyonlar sorumlusu olan, KTFF 1. Başkan vekili Orçun Kamalı çekerken, KKTC, A Grubunda yer aldı.

A Grubunda ev sahibi Country of Nice ve Sardinia takımları da yer alıyor.

Gruplarında ilk 2 sırada yer alanlar takımlar bir üst tura yükselecekler. Üçüncü olanlar ise sıralama maçları oynayacaklar.

9-19 Haziran 2021 tarihleri arasında Fransa’nın Nice kentinde yapılacak.

Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonunun (CONIFA) ilk kez organize edeceği Kadınlar Dünya Kupası'nın kuraları da çekildi.

Macaristan'ın Sekelistan bölgesinde oynanacak olan CONIFA Kadınlar Dünya Kupası kuralarını, CONIFA Organizasyonlar sorumlusu olan, KTFF 1. Başkan vekili Orçun Kamalı çekti.

KKTC, Skezia ve Chmaeria ile A Grubunda yer aldı.

KKTC ilk maçını ise B Grubunda yer alan Cascadia ile oynayacak.

Kadınlar Dünya Şampiyonasın 23-30 Haziran 2021 tarihlerinde Skezely Land’da yapılacak.

GRUPLAR: 

A Grubu

County of Nice

Northern Cyprus

Sardinia

B Grubu

Abhazya

Sapmi

Skezely Land

C Grubu

Saouth Ossetia

Artsakh

Cornwall

D Grubu

Padania

Western Armenia

Chameria

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75