banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çocuklar Plajda Coştu..!
banner98

Girne Belediyesi’nin, çocuk ve gençlerin yaz tatillerini daha eğlenceli ve dolu dolu geçirmeleri için düzenlediği, Yaz Tatili Çocuk ve Gençlik Atölyelerinin son etkinliği Plaj Turnuvası bugün (14 Ağustos 2018) Kervansaray Belediye Plajı’nda gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, 6-12 yaş arası çocuklar kategorilerine göre takımlara ayrılarak plajda kurulan parkurda çekişmeli bir yarışma gerçekleştirirken, çocukların heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi. Yarışmaların ardından, dans atölyesine katılan çocukların sunduğu kısa gösteri de büyük beğeni topladı. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, etkinliğin sonunda kazanan takımlara günün anısına madalya, tüm çocuklara hikaye kitabı takdim etti.

GÜNGÖRDÜ: “SPOR VE SANATLA UĞRAŞANLAR DÜNYADA BARIŞ İÇİN DE UĞRAŞMIŞ OLURLAR”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 17 Temmuz’da başlayan etkinlikler çerçevesinde, Seramik Atölyesi, Resim Atölyesi, Dans Atölyesi, Çocuk Yogası, Spor Atölyesi, Mandala Atölyesi ve Plaj Turnuvasına katılan tüm çocuklara, ailelerine ve etkinliklerde emeği geçen gönüllü eğitmenler ve belediye personeline teşekkür etti.
Güngördü, dört yıldır görevde olduklarını ve gerek şubat tatillerinde gerekse yaz tatillerinde çocuklara yönelik etkinlikler hazırladıklarını ve buna önem verdiklerini söyledi. Çocuklara seslenen Güngördü, “Sizleri çok seviyorum, çünkü sizler gelecekte bu toplumun yöneticileri, öğretmenleri, belediye başkanları ve belki de cumhurbaşkanı olacaktır. Derslerinizin yanında spora ve sanata önem vermenizi istiyoruz. Çünkü spor ve sanatla uğraşanlar dünyada barış için de uğraşmış olurlar” dedi. Güngördü, yeni açılacak eğitim yılında tüm çocuklara başarılar dilerken, çevrelerine ve ailelerine karşı hoşgörülü davranmalarını tavsiyesinde bulundu.

 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çocuklar Plajda Coştu..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75