banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çoban ‘’İlk devreyi iyi yerde bitirdik’’
banner98

Çoban, sezona olumsuzluklar ile başladıklarını ve as oynayan oyuncuların sakatlık ile cezalılarının üstüne bir de gol sorunu çektiklerini fakat ligi tüm bunlara rağmen en iyi yerde bitirdiklerini söyledi. Ligin ilk yarısı itibari ile Abbas ve Türkkan ile de iyi bir uyum yakaladığının altını çizen Turgut Kaan, savunma anlamında başarılı bir devreyi geri bıraktıklarını söyledi.

İkinci devre hakkında da konuşan Çoban şunları söyledi” İkinci yarı Özgür ve Hicabi’nin gelişi ile hem oyun anlamında hem kadro derinliği anlamında çok daha güçlü olduk. Çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıyoruz, amacımız ilk yarıdan daha iyi bir performans sergileyerek takımı ait olduğu yere yani Süper Lige çıkarmak” dedi. Kendi performansı ile de konuşan Turgut, ligin ilk yarısını kendi açısından iyi geçtiğini ve takım savunmasını çok iyi uyguladıklarını söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75