banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. BAL ile İlgili Açıklama Yaptı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

City'ye Transfer Gününde Uçak Biletini İptal Etti..!
banner98

Barcelona'nın genç yıldız adayı Ilaix Moriba, Manchester City'nin teklifini reddetti. Genç oyuncunun babası iki yıl önce City'ye katılmak üzereyken Katalan kulübüne gidiş hikayesini anlattı.



"Barça ile profesyonel sözleşme üzerinde görüşmeler ilerleyemedi. City spor direktörü Txiki Begiristain, ile tanıştık ve tüm projesini bize anlattı. Hoşumuza gitti. Birkaç hafta sonra Manchester'a seyahat etmek ve sözleşmeyi imzalamak için biletlerimiz vardı. Oraya gideceğimiz gün sabah iptal ettim. Ilaix'in Barça'nın gelecek nesilleri için bir örnek ve referans olmasını istedim. Hepimizin kazanarak çıktığı bir anlaşmaya varmayı başardık."



18 yaşındaki orta saha bu sezon Barcelona ile 6 maçta çıktı ve 1 gol, 1 asist üretti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75