banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çimendağ: “Y.Boğaziçi’ni ligde bırakmak istiyoruz’’
banner98




Daha önceden de 2 sefer çalıştığı Yeniboğaziçi’nde üçüncü kez göreve geldiğini takımın mevcut durumdan iyi bir noktaya getirmek için çalışacaklarını kaydetti.

Yeni yönetim, eski yöneticiler ve futbolcuların katılımıyla toplantı düzenlediklerini ve Yeni Boğaziçi’ni ligde bırakmak için yapılması gereken herşeyi yapacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam. İkinci devrenin ilk haftasında Doğan Türk Birliği deplasmanına gideceklerini zor bir maç olacağını ancak toparlanıp çıkışa geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Futbolcuların büyük çoğunluğunun düzenli olarak antrenmanlara gelmediğini bunun da sıkıntı yarattığını söyleyen Çimendağ, gelmeyen futbolcular için özel antrenman programı uyguladıklarını belirtti.

Doğan Türk Birliği maçına dört antrenmanla hazırlandıklarını da sözlerine ekleyen Halil Çimendağ, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75