banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir’e “KAYMAK” gibi galibiyet..! (0-2)
banner98





YER: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı-Sertan Alkın-Emre Çevikdal.

K.KAYMAKLI: Efe Erdem- Berkem- M.Kaygısız- Uğur- H.Sadıklar- Turgut-Yusuf- Sercan (Bayram dk.46) (Tuğrul dk.75)- H.Adal – Yağış (Ahmet dk.76)-Arsene

CİHANGİR: Raif- Erol- Ertan- Salih- Mikail- Smart- Offor- Doğan (Seyhan dk.90+2) – Fırat (Burak dk.89)- Musa (Onur dk.90) - Çağlar

GOLLER: Dk.25 Salih Say, dk.72 Offor (CİHANGİR)

 


K-Pet Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Küçük Kaymaklı ile Cihangir, Lefkoşa Şht. Hüseyin Ruso Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele konuk Cihangir'in üstünlüğünde sona erdi. Cihangir'e galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Salih Say ve 72. dakikada Offor kaydetti. 


17. dakikada gelişen Cihangir’den Fırat’ın kullandığı kornerde Salih Sayın ceza alanı içindeki kafa vuruşunda kaleci Efe mükemmel bir refleksle topu kornere attı.

25. dakikada Cihangir öne geçti. Gelişen atakta Musa topla cea alanına girdi, rakiplerinin müdahalesine ragmen yaptığı vuruşta kaleci Efe ayakları ile topu kornere attı. Kornerden gelen topu K.Kaymaklı defansı uzaklaştıramadı. Ancak topu önünde bulan Salih Say’ın vuruşunda kaleci Efe’nin müdahalesine ragmen top ağlara gitti ve Cihangit deplasmanda 1-0 öne geçti.

29. dakikada gelişen Cihangir atağında Musanın ceza alanı dışından vuruunda top yan direkten oyun alanına döndü defans uzaklaştırdı.

32. dakikadaki K.kaymaklı atağında Uğur’un sert şutunda kaleci Raif güçlükle topu uzaklaştırdı.

34. dakikada Cihangir’den Offor topla rakip ceza alanına girdi.Turgut’tan kurtulduktan sonraki vuruunda kaleci Efe bir kez daha ayakları ile topu uaklaştırdı.

45. dakikada gelişen Cihangir atağında Offor cea alanı dıında buluştuğu topla rakip ceza alanına girdi, M.Kaygısız’ın müdahalesine rağmen vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı çıktı.

57. dakikada gelien Cihangir atağında Doğan’ın pasında topla birlikte ceza alanına giren Offor kaleci ile karşı karıya kalmasına ragmen topu kalecinin üzerine vurarak bu fırsatı değerlendiremedi.

67. dakikada Cihangir kalecisi Raif’in kullandığı uzun değajda yerden seken topu takip eden Offor kalesini terk eden Efe’nin üerinden kafa ile aşırttığı top direğin üzerinden auta gitti.

72. dakikada fark 2’ye çıktı. Musa sağ taraftan topla son çizgiye kadar indi, geriye çıkardığı topu Offor önce kontrol etti, sonra mükemmel bir röveşata ile topu kalecinin üzerinden filelere göndererek Cihangir’i deplasmanda 2-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşma Cihangir’in 2-0 üstünlüğünde tamamlandı.

Bu galibiyetle Cihangir puanını 30'a yükseltirken, Küçük Kaymaklı 37 puanda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75