banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir’de Mutluluk 4-1 Yanı Sardı..!
banner98

Yer: Cihangir Stadı.

Hakemler: Mehmet Sezener-Necmi Bulut-fatih Bardakçıoğlu

Cihangir: M.Emin, Nurettin, Zihni, Erol, Behiç, Mikail, Musa (80.Dk Gökhan) Çağlar (70.Dk H.Hürben) Ndue (85.Dk A.Öztürk), Erıc, Luka

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Vakkas, Mustafa, Memduh (81.Dk Yasin) S.Say, Emin (89.Dk Mehmet) Mbah, İlyas, Esosa, Billy, Frıdes (67.Dk Burak)

Goller: Dk. 34 Erıc, dk. 51 Musa, dk. 62 Zihni, dk.86 Luka (Cihangir), Dk. 56 Esosa (Merit Alsancak Yeşilova)

Cihangir Merit Alsancak Yeşilova’yı 4-1 yendi.

Dk. 1: Gelişen Cihangir atağında Erol’un sağdan ortasında Sibonisa’nın kafa vuruşunu kaleci İrfan direk dibinde topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.

Dk. 13: Merit Alsancak Yeşilova kalecisi İrfan’ın kendi yarı alanının ortalarından ileriye gönderdiği top rakip kale önünde yere vurduktan sonra ağlara gitmek üzereyken kaleci M.Emin direğin altından topu tokatlayarak kornere attı ve rakibine gol şansı tanımadı.

Dk. 30: Merit Alsancak Yeşilova takımının geliştirdiği atakta Mustafa’nın şutunda kaleci M.Emin zamanında müdahale ederek topu kornere atmayı başardı.

Dk. 34: Cihangir takımı rakip ceza alanının dışında bir serbest vuruş kazandı. Kaleye çarpraz pozisyonda çok sert ve düzgün bir vuruş yaptı. Açılan barajın arasından geçen top doğrudan ağlara gitti ve Cihangir 1-0 öne geçti.

Dk. 44: Gerilerden atılan uzun topla rakip ceza alanına giren Cihangir futbolcusu Sibonisa kaleciyi de geçmesine rağmen vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Dk. 51: Gelişen Cihangir atağında Sibonisa topla ceza alanına girdi, müsait pozisyondaki Musa’ya topu verdi. Musa da topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve Cihangir’i 2-0 öne geçiren golü attı.

Dk. 56: Merit Alsancak Yeşilova’dan Esosa’nın yavaş giden şutunda Mikail’e çarpan top kaleci M.Emin’i de şaşırttı. M.Emin müdahalesi yeterli olmayınca top ağlara gitti ve skor da 2-1 oldu.

Dk. 62: Musa’nın kullandığı kornerde defansın arasından çok iyi yükselen günün başarılı adamlarından Zihni kafa ile topu filelere göndedi ve takımı Cihangir adına skoru 3-1 yaptı.

Dk. 86: Çok ani gelişen Cihangir atağında A.Öztürk topla süratli bir şekilde rakip ceza alanına kadar geldi. Müsait pozisyondaki Sibonisa’yı gördü. O da topu filelere yollayarak maçın da skorunu belirlemiş oldu. Cihangir 4 Merit Alsancak Yeşilova 1

Karşılaşma 4-1 Cihangir lehine sonuçlandı.

​​​​​​Maç sonu Cihangir cephesinde büyük sevinç yaşandı. 

Fotolar : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75